Čelsi i Juve na pragu dogovora, Abramovič aminovao dva velika pojačanja, "Plavci" će biti baš moćni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.06.2020.
10:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su klubovi stigli do završne faze pregovora, a Lampard će pride dobiti novac za dva velika transfera...

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL
EPA/WILL OLIVER EDITORIAL

Povezane vesti

Juventus je sve karte bacio na Žorginja, bez obzira hoće li Pjanić na kraju završiti u Barseloni. Sari želi svog "trenera" na terenu i Italijani nude trampu, Federiko Bernadeski bi mogao u London.

Italijanski reprezentativac vredi oko 40 miliona evra, bio bi idealna zamena za Vilijana koji će napustiti klub kao slobodan igrač.

Ide i Pedro, ima ponudu Rome, mada se opet pominje Juventus, a Roman Abramovič će nagraditi Lampsa za dobru prvu sezonu sa dva pojačanja.

Naime, ruski tajkun je spreman da uloži novac u levog beka, Bena Čilvela iz Lestera. "Lisice" su tražile oko 70 miliona, ali posle pandemije, cene su realnije, pa bi ovaj odlični spoljni igrač mogao da za 60-tak miliona pređe na "Stamford Bridž". Želi ga i Siti, ali on bi radije u Čelsi gde će sigurno igrati. U tom slučaju, Lampard bi prodao Interu ili Juventusu Emersona Palmijerija koji ionako želi da napusti klub.

Drugo pojačanje biće u ofanzivi i možda i klupski rekord za "Plavce".

Ako uspeju da dovedu Sanča, on će biti plaćen više od Kepe koji je doveden za 80 miliona i sada predstavlja problem jer Lampard nije zadovoljan baskijskim golmanom. Osim Sanča, opcije su Timo Verner iz Lajpciga, njegov trener Nagelsman je rekao da nema šanse da ga zadrži, da je prelomio i hoće u PL. Ako Verner ode u Liverpul gde ga čeka Klop, Čelsi bi mogao da se ustremi na Kaija Haverca iz Leverkuzena ili eventualno Musu Dembelea iz Liona koga će Francuzi prodati zbog teške finansijske situacije. Već je stigao Hakim Zijeh, Žiru je produžio ugovor na godinu dana, Abramovič je tražio da se menadžer izjasni na koga ne računa, kako bi se smanjio budžet za plate.

Baner 1


U ovom trenutku, osim Vilijana i Pedra kojima ističu ugovori, Palmijerija ili Markosa Alonsa, "vise" još Ros Barkli za koga se čeka ponuda Njukasla, Lampard ne računa ni na Bačuaija, Drinkvotera koji je na pozajmici u Vili, Zapakostu, Bakajoka, Babu Rahmana, Mozesa i još niz igrača koji će se vratiti u klub, ali se "Penzioneri" nadaju da će ih ponovo poslati na pozajmicu, ili prodati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 02.06.2020
14:39

Danas je izasla vest da Tagljifiko ili kako vec se izgovara, iz Ajaksa dolazi u Celsi za 30 mil.€. Sto se tice zamene pre bi trazio Kostu nego Bernadeskija mada ovaj drugi je mladji i to je razlog. Po meni Celsi Kulibali,Cilvel/Teljes/Tagljifiko,Sanco i Verner. To je to sto treba. Mada poznavajuci upravu daj Boze da barem jedan dodje a imaju sansu! Nisu trosili, cene igraca su pale, mogu prodati neke „nepotrebne“ i dovesti POJACANJA. Kulibali bi verovatno dosao mozda i neka trampa za nekog naseg stopera + doplata, Sanco je od malena nas navijac i ne vidim nekog tko ne bi dosao u klub koji voli, a Verner je najbolji drug s Rudigerom sa kojim je odrastao u Stutgartu. Tako da je moguce al nemamo mi direktora za tako nesto, treba tu doci Balak ili Drogba tada bi vec bilo svasta.

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 03.06.2020
08:13
avatar
DVA HRAMA
Friday, 05.06.2020
08:18

Nema na cemu:-D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 03.06.2020
14:55

Hvala da znam :D

avatar
Le Tissier
Tuesday, 02.06.2020
14:05

Ja znam da se su se u poslednje vreme pozicije malo promenile, sve cesce su bekovi krila, krila napadaci, napadaci vezni ali Sanco, Zijeh, Bernadeski, Pulisic, Hadson Odoi, Maunt svi oni igraju maltene istu poziciju sem mozda Maunta koji moze i centralnog veznog. Ne verujem da ce bilo ko od ovih igraca da bude zadovoljan sa klupom pa ni nekom rotacijom da igraju po 45 min u proseku svaki.

avatar
deki trbic
Tuesday, 02.06.2020
12:11

ja nisam za da dovedu Bernadeckog...nijedan italijan u poslednje vreme se nije snasao u PL....tako da ne treba da ga dovode...xD

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 02.06.2020
11:46

Odlicno za sve , Berna - Zorzinjo , Juve - Chelsea !

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 02.06.2020
12:45

Jorginho ne ide nigde a Berna ne bismo uzeli ni dzabe.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 02.06.2020
14:47

Sreca pa ti se nista ne pitas

avatar
The_Matrix
Tuesday, 02.06.2020
11:41

Zasto bi Celzi pristao na ovu trampu? Zorzinjo je meta mnogih klubova, ozbiljan igrac. Dok je Bernardeski prosek koji je skupo placen i za kojim nije neka potraznja. Svakako nema kvalitet da nadomesti odlazak Pedra, a o Vilianu da ne pricamo

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 02.06.2020
11:00

Dnevna doza ŽorGinja i BernADeskija.