Čelsi - Dva pojačanja čekaju Kontea!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.04.2018.
09:23
Izvor: Sportske.net

Čelsi večeras protiv tima koji je nagovestio lošu sezonu "Plavaca", ali mnogo je gora neizvesnost zbog trenera...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čelsi danas igra meč protiv Barnlija, može se reći da je od protivnika počela i noćna mora ove sezone.

Naime, Barnli je trijumfovao prvog dana sezone na "Stamford Bridžu" tako je Čelsi postao tek drugi šampion PL koji je izgubio meč na startu naredne sezone.

Primili su tri gola u prvom poluvremenu, Kejhil i Fabregas su isključeni, kako rekosmo tada je sve počelo. Sada, devet meseci kasnije, Čelsi je peti, 27 bodova manje od šampiona Sitija i ostaće bez Lige šampiona.

Antonio Konte broji svoje poslednje dane, izvesno je da će otići, a nesigurnost oko novog trenera šteti i planovima za leto.

Na meti su Seri iz Nice i Kurzava iz Pari Sen Žermena, priča se da će Markos Alonso biti prodat, neizvesna je i sudbina Morate.

No, natezanje sa Konteom koji čeka da bude smenjen kako bi uzeo odštetu usporava poslove i pregovore, a kako rekosmo neizvesno je i ko će biti novi trener. Šansu čekaju Anćeloti, videćemo šta će biti sa Luisom Enrikeom, takođe priča se da je klupa ponuđena Sariju. Sve će morati da sačeka Konteov odlazak, a sigurno da ćemo naredne sezone videti novi Čelsi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Thursday, 19.04.2018
15:59

Treba nama Marez ,Seri ,Milenkovic Savic, Anceloti za trenera i da redimo sve redom

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.04.2018
21:43

Mozda Seri ostali ne. Ima boljih resenja.

avatar
10BillionXD
Thursday, 19.04.2018
14:45

Mnogo je igraca koje bi Chelsea trebao prodati i dobiti sredstva za znacajne kupovine. Padaju mi na pamet David Luiz (30 godina, ozlijede ga mnogo muce), Moses (prosjek), Fabregas (nema vise sta ponuditi, pravac Kina ili MLS), Marcos Alonso (dobar igrac ali rupa u 1 na 1 i precijenjen, na njemu bi se trebalo zaraditi ako bude prilika za to), Drinkwater (ispod prosjeka), Pedro itd. Takodjer, i pola ovih sa pozajmice bi se trebalo prodati i dobiti jos novca za kupovinu. Na sve ovo bi Chelsea mogao dobiti 250-300m funti i onda KUPOVINA. nPrizeljkujem Sarrija i uz njega Ghoulama i Jorginha. nPametno bi bilo i kada bi Chelsea uzeo novac za Courtoisa (ionako ce se vratiti u Spaniju prije ili kasnije) ili cak jos bolje trampa Courtois-Isco!nOnda bi bilo pametno da kupe Alissona iz Rome koji bi sjajan bio u Sarrijevom timu jer je sweeper keeper. Bailey iz Bayera je velika zelja.nI onda slag na tortu, Morata + 60-70m funti za Dybalu.nKakav bi samo Chelsea tim mogao sastaviti. Mlad, motivisan i napadacki orijentisan a cak i bez da osjeti na dzepu. Naravno, uz pravu organizaciju.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.04.2018
21:42

Kakav smo tim mi mogli vec da imamo da nas Murinjo nije unistio svojim odlukama u drugom mandatu.

avatar
10BillionXD
Friday, 20.04.2018
00:06

Ne zamjerite na dugom komentaru. Ćale pisao =D

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 19.04.2018
13:09

Alonsa ako prodaju budale su,jedan od rijetkih u ovom timu koji vrijedi i koji je klasa. Seri i Kante u veznom redu,bilo bi odlicno ali potreban je vrhusnki trener,znaci ostaviti Kontea

avatar
Thursday, 19.04.2018
12:56

Ja ne znam sta je toliko lose da se tera Konte. Trpili su mnogi trenere red je i da Celsi jednog iztrpi a od svih koji se dovode u vezu s Celsijem, Konte je barem za duplo bolji trener.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 19.04.2018
10:56

Salu na stranu i provociranje ali konte je naj manje kriv za pojacanja koja su mu dosla to nisu igraci za vrh tabele..jedini je krivac za kostu a za matica on tvrdi da nije htio da ga proda..uprava mu je dovela te igrace sa kojima ne moze puno da ucini.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.04.2018
21:41

Matic nikom ne nedostaje a zamenili su ga panjevi. To dovoljno govori o njemu. I kao clan engleskih foruma Celsija veruj mi da to misli vecina.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 19.04.2018
10:44

Grabljivci jedni...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 19.04.2018
10:44

Grabljvci jedni...

avatar
Thursday, 19.04.2018
09:28

Konte ce biti smenjen cim zavrsi sezona,covek je sam kriv na startu sezone je ubio moral ekipe,sa svojom kuknjavom....Iskreno jesto uz Murinja najbolji koji je bio u Celziju,ali zelim da mu vidim ledja totalna stagnacija ekipe,napredak nula ove sezone,jos su i nazadovali igracki.