"Čekićari" se uključili u trku sa Čelsijem i Milanom?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 04.08.2018.
14:37
Izvor: Sportske.net

Vest Hem je baš aktivan u ovom prelaznom roku, a Manuel Pelegrini pravi fantastičan tim.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Čelsi ima ogromne probleme da dovede igrača, osim Žoržinja koga su oteli Sitiju ispred nosa, nikako da neko stigne u London.

Kod Vest Hema je drugačije, njihovi navijači su prezadovoljni kako njihov tim posluje u ovom prelaznom roku. Jasno je da imaju menadžera koji je sposoban da postigne uspeh i da iznenadi konkurenciju, uostalom, to je već radio u Malagi i Viljarealu, pa se navijači "Čekićara" nadaju sličnom scenariju.

Vest Hem želi da se umeša u trku za Brazilca Bernarda, ali jasno je da to neće biti lak zadatak jer ga žele brojni klubovi, a najveći među njima su Milan i Čelsi.

On je slobodan igrač, i verovatno će napustiti Šahtjor nakon pet godina provedenih u ovom klubu, ali baš zato što će doći bez obeštećenja, on zahteva ogromnu platu, a pominje se cifra od oko 200 hiljada funti nedeljno, što Vest Hem nikako nije u stanju da ponudi. Pominje se da bi dvadesetpetogodišnji Brazilac mogao da smanji svoje zahteve, što će se na kraju i verovatno desiti.

Milan nadgleda šta će uraditi Vest Hem i Čelsi do kraja prelaznog roka, a za timove iz Premijer lige on traje do 9. avgusta, pa bi nakon toga mogao da krene u potpunu ofanzivu kako bi doveo ovog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke