"Čekićari" rešili da razbiju kasicu tek po okončanju prelaznog roka, stižu čak tri pojačanja?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.10.2020.
14:05
Izvor: Sportske.net

Klubovi iz Premijer lige još uvek imaju šansu da se pojačaju.

EPA-EFE/Richard Heathcote
EPA-EFE/Richard Heathcote

Povezane vesti

Iako je prelazni rok okončan petog oktobra, klubovi sa Ostrva još uvek mogu da posluju između sebe.

Naime, timovi iz Premijer lige će do narednog petka moći da kupuju igrače iz nižih rangova u Engleskoj, pa bi tako pojedini timovi mogli da pronađu kvalitetna pojačanja u Čempionšipu.

Vest Hem je ovog leta doveo samo Vladimira Coufala, otkupili su i ugovor Tomasa Součeka i to je bilo sve.

Negodovalo se puno zbog prodaje Diangane Vest Bromu, nedavno je ekipu napustio i Felipe Anderson, koji je otišao na pozajmicu u Porto.

Engleski mediji javlalju da uprava "Čekićara" sprema još tri transfera, Dejvid Mojes želi jednog štopera, jednog centralnog vezistu, ali se razmatra i angažovanje jednog napadača.

Što se tiče pozicije štopera, ekipi iz Londona je interesantan velški reprezentativac Džo Rodon, koji je na radaru i Totenhema, a tokom leta je štopera Svonsija pratio i Mančester junajted. Na listi igrača koje "Čekićari" prate nalazi se i iskusi Stiv Kuk iz Bornmuta.

Vest Hem navodno pregovara i sa norveškim reprezentativcem Džošuom Kingom iz redova "Trešnjica", koji žarko želi da se vrati u Premijer ligu, nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za njegove usluge, ali je bivši fudbaler Mančester junajteda još uvek na "Vitalitiju".

Što se tiče pozicije centarlnog veznog, za sada su na radaru kluba vezista Svonsija Met Grajms, kao i fudbaler Brentforda Džoš Dasilva, koji je ponikao u Arsenalu, ali je tek prošle godine eksplodirao u dresu "Pčela".

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke