"Čekićari" poslali ponudu u Barselonu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.05.2019.
17:28
Izvor: Sportske.net

Vest Hem ima ozbiljne planove za narednu sezonu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Vest Hem je na adresu katalonskog kluba poslao ponudu za usluge veznog igrača Andre Gomeša.

Portugalac se nije snašao na "Kamp Nou", letos je završio na pozajmici u Evertonu, gde je pokazao da mu leži Premijer liga, bio je jedan od najboljih pojedinaca "Karamela" tokom sasvim solidne sezone za klub sa "Gudisona".

Želi ga i klub iz Liverpula u svojim redovima, pozajmica mu ističe, ali žele da ga otkupe od Barse, ali im posao kvare dva tima iz Londona.

Pored pomenutog Vest Hema, za bivšeg igrača Benfike i Valensije zainteresovan je i Totenhem, pa je jasno da je portugalskom reprezentativcu Engleska suđena.

"Čekićari" su poslali i zvaničnu ponudu, ona iznosi nešto više od 20 miliona evra (18 miliona funti), videćemo kakav će biti odgovor Barselone.

Treba očekivati da na ovu ponudu odgovore i Everton i Totenhem, ali se čini da Vest Hem ima najmanje šanse.

Andre Gomeš ima lepo iskustvo iz Evertona i sigurno ne bi imao ništa protiv da se vrati na "Gudison", dok bi Totenhem mogao da mu ponudi i Ligu šampiona, kao i potencijalnu borbo za trofeje naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Monday, 27.05.2019
00:18

Milo mi je za njega, totalni promasaj Barse ali se u odredjenim trenutcima prava muka i patnja tom momku na facu vidjela. Da bog da tamo najbolji bio, steta da neko tako propada kao on kod nas.