Čeka ga "Zlatna lopta", on je i dalje tužan, želi da ode!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Nije promenio nameru, odbio da pregovara o novom ugovoru, i nije novac u pitanju...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Luka Modrić nije odustao.

Naime, Hrvat koji čeka "Zlatnu loptu" (veliki je favorit da potvrdi status najboljeg u 2018. za šta je već proglašen u verziji FIFA) ne želi da ostane u Realu, odbio je pregovore o novom ugovoru, i dalje gleda ka Interu.

Nije pitanje novca, on želi promenu, a privlači ga klub u kome igraju njegovi zemljaci.

Neće pritiskati Real, ali narednog leta bi mogao da zatraži da ga stave na transfer listu i da tako pokaže volju da ode. Madriđani i dalje prete da će prijaviti Inter zbog pregovaranja sa Modrićem, ali to je prazna pretnja.

Za sada nije jasno šta će se dalje dešavati, direktor Intera Ausilio je rekao da je nemoguće dovesti Modrića u januaru, izbegao je odgovor o tome šta će se dešavati na leto, osim što je rekao da će Inter kupiti igrače najveće klase koji tim mogu da odv3edu na viši nivo.

Brozović je završio sve oko produžetka ugovora, sledeći je Ikardi, a nije tajna da Inter želi i Barelu iz Kaljarija koji je i meta Milana.

Međutim, u boljoj su finansijskoj poziciji od komšija, pa se pretpostavlja da bi mogli da dobiju tu trku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 15.10.2018
20:29

Nakon ljetnjeg prelaznog roka je Modrić pa povezivanaj demantovao i nazvao ih lažima onda mi stvarno nije jasno zašto vi sada lažete?!

avatar
NikkiCFC
Friday, 12.10.2018
18:01

Realno matori su i Modric, Marselo, Ramos, Benzema otisao Ronaldo. Greske su odlasci Morate, Jamesa, Kovacica koji bi nosili ovaj tim. Real je sam sebi zagorcao sudbinu i nece se izvuci rezultatski iz tranzicije jedno 5 godina najmanje.

avatar
Oldboy
Friday, 12.10.2018
14:46

Pa ne znam baš da li smo u boljoj finansijskoj poziciji od Milana, vidim da oni ljudi kupuju na veliko, a mi rasprodali oba omladinska tima da bi doveli par igrača

avatar
Bergkamp10
Friday, 12.10.2018
14:23

Modric ako uzme, poraz za fudbal i smesne nagrade... Eeej Modric pored CRonalda, Mesija, Mbappea, Azara....

avatar
Mad Max
Friday, 12.10.2018
13:18

Модрић на лето може да иде, само ако се врати Ковачић.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 12.10.2018
12:42

Naredno leto po diskontnu cenu - 20tak milki ili pozajmica i onda za dz ! I drugi put budite pametni , zabari ismislili transfere , ne mozete protiv njih

avatar
Steffmajster
Friday, 12.10.2018
10:30

odakle to da je veliki favorit za ZL? Ne znam zasto niste objavili oficijalnu anketu koju je sproveo france football, gde skoro pola glasova su bila, normalno za onog ko i najvise zasluzuje Lionel Messi, zatim Salah, ronaldo