Čeh odlazi, nova destinacija Italija?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 18.06.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net

Veteran među stativama se ne nalazi u prvom planu novog menadžera Arsenala.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Novi menadžer Arsenala Unai Emeri ne želi da zadrži Petra Čeha na golu "Tobdžija", pa je Napoli spreman da pozajmi legendarnog čuvara mreže.

Klub iz Londona radi na tome da dovede golmana Bajera iz Leverkuzena Bernda Lenoa, te će Čeh sasvim izvesno izgubiti status prvog golmana ako Nemac dođe u London, javljaju engleski mediji

Napolitanci ostaju bez Pepea Rejne koji ide u Milan, a trener italijanskog viceprvaka Karlo Anćeloti upoznat je sa kvalitetima 36-godišnjeg Čeha pošto je radio sa njim u Čelsiju.

Ova ideja se javila pošto su "Partenopei" sve dalje od svojih primarnih meta - Pari Sen Žermen za Alfonsa Areolu traži 22 miliona evra, dok se odustalo od dovođenja Salvatorea Sirigua i Aleksa Merea.

Ugovor Petra Čeha ističe na kraju naredne sezone, te bi Napoli mogao da napravi povoljan posao sa Arsenalom i dovede golmana prvo na pozajmicu, a potom i za stalno bez obeštećenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Monday, 18.06.2018
12:45

Treba ga vratiti na Stamford Bridž.

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.06.2018
12:38

Pozajmica? Daj italijani uozbiljite se malo...

avatar
Z
Monday, 18.06.2018
11:43

Covek je i presao u Arsenal iz proste zelje da nastavi da zivi sa porodicom u Londonu....u PL ima dosta klubova iz prestonice, tako da ne bih izuzeo tu mogucnost

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 18.06.2018
11:39

Treba pustiti Kabaljera a vratiti legendu da bude opet medju svojim Plavcima. Verovatno je i on skonto da je njegovo proslo tako da sada ladno moze u pemziju ili tako da bude drugi golman i ponekad ulazi u igru. Sto se tice njegove role u svlacionici ne treba ni trositi reci sta bi on znacio.

avatar
Adriano Leite
Monday, 18.06.2018
11:37

Deluje skroz logicno,mada je Ceh isticao,kada je bio u Celsiju ,da ne zeli zbog porodice da napusta London posto su tu dugo godina i zato je odabrao Arsenal. Ne bi me iznenadilo da mozda ode u West Ham posto im Hart odlazi nazad u City.