Cajtnot, Barsa našla napadača, debituje protiv Eibara!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.02.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Ostala samo dva imena, rešenje se nazire?

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Ostala su još 72 sata, Barsa je odustala od preskupog Vilijana Žozea iz Sosijedada, ali ne i od kupovine napadača koji će privremeno menjat Luisa Suareza. Povreda Dembelea znači da je završio sezonu, pa Katalonci imaju pravo da registruju još jednog fudbalera pre kraja prelaznog roka.

Nema vremena, osim dozvole federacije, morao bi da prože lakarske preglede, aliu to se uklapa sa vremenom pa bi novi igrač mogao da debituje već protiv Eibara za vikend.

Spisak je spao na dva imena, Anhela iz Hetafea i Lukasa Pereza iz Alaveša koga se sećamo po neuspešnim epizodama iz P:-

Osim Vilijana, nema šanse ni za Lorena, odluka Barse se svela na razgovore sa Hetafeom i Alavešom, nije im potreban polivalentan igrač već klasičan napadača.

Za sada, čini se da će odlučiti cena, da je verovatno iskusniji Perez bliži klubu, ako se Alaveš složi sa pozajmicom i otkupnom cenom na kraju.

Vreme teče, pisali smo. navijači su skeptični, ali Kike Setijen ne prepušta ništa slučaju želi zamenu za Suareza.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 14.02.2020
01:00

Barci treba igrac, ovo je po sili zakona a ne po slobodnom izboru! Nemojte da se bojite davace on golove za barcu! Ako uopste on dodje, ovi pisase dace ovaj, da ce onaj i njih oko 20 spomenuse a ovog nisu ni spominjali, ta da sve to neverujem da je tacno! Ovaj ako dodje bice bolje sa njim nego bez spice, ovaj je jako brz i dobar igrac! Pitam vas kojima se ovaj ne dopada a niste barcini navijaaci, zasto se vi sekirate ako ovaj covek dodje, strah je da ce barca i sa njim vase klubove da pobedjuje ako se susretnu!

avatar
BlueBoy84
Thursday, 13.02.2020
20:20

Po meri hobita

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 13.02.2020
12:29

Smejurija od pojacanja za smejuriju od kluba

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 13.02.2020
12:10