Buskets želi u Premijer ligu!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 23.02.2015.
12:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Barselone otkrio gde bi želeo da nastavi karijeru.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Serhio Buskets, 26-godišnji fudbaler Barselone, otkrio je za engleske medije, pred meč Lige šampiona protiv Mančester Sitija, da bi voleo jednog dana da zaigra u Premijer ligi.

"Divim se Premijer ligi zbog kvaliteta i stila fudbala. Možda mi nakon nekoliko godina igranja istog stila fudbala to sve dosadi, i promenim sredinu.", izjavio je Buskets.

"Stadioni su uvek puni, tereni su dobri, a i ljudi i fudbal su drugačiji u Premijer ligi. Svi sa poštovanjem pričaju o Engleskoj i voleo bih da se jednoga dana oprobam u Premijer ligi.", dodao je Buskets.

Strateg Barselone, Luis Enrike, ga je označio kao "skoro savršenog" fudbalera i on ove sezone ima potpuno poverenje u talentovanog fudbalera, koji je standardan član prve postave.

Ako se jednoga dana odluči na prelazak u Englesku, uvereni smo da mu neće nedostajati ponuda i da bi ga bilo koji od najjačih engleskih timova rado video u svojim redovima.

Talentovani fudbaler sredine terena veruje da bi se lako privikao na stil fudbala u Engleskoj, ali nije želeo da da nikakvo obećanje.

"Ne mogu da kažem da ću sigurno zaigrati u Premijer ligi, jer stvari mogu lako da se promene. Fokusiran sam samo na Barselonu trenutno i želim da odigram još dosta sezona za ovaj tim, ali zasigurno bih voleo da osetim iskustvo igranja u Engleskoj.", zaključio je Buskets.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikolasavic
Monday, 23.02.2015
14:45

volio bih da ga vidim u junajtedu bas bi im odgovarao

avatar
la_decima10
Monday, 23.02.2015
21:05

da pada u 16-ercu...ko naručen :D

avatar
nikolasavic
Monday, 23.02.2015
22:12

hahah ko onda kad ih je izvadio bacio se ko da mu je zadnje u zivotu