Bura u Londonu, kao i sa Matićem, najbolje će proći Murinjo?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.11.2017.
11:40
Izvor: Sportske.net

Vidite li i vi u kom pravcu ovo ide?

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Engleski mediji su danas plasirali priču o razmiricama između Maurisija Poketina i Denija Rouza posle utakmice sa Arsenalom.

Engleski reprezentativac je izostavljen iz severnolondonskog derbija, i nakon pobede u Dortmundu je objasnio da mu je to teško palo.

Na ostrvu je to bio odličan okidač da se ponovo pokrene priča da je i ovde iza ćoška Žoze Murinjo, koji je na sličan način preoteo već jednog "otpisanog" iz Londona, Nemanju Matića.

"Naravno da sam bio razočaran kada sam čuo da sam izostavljen za derbi. Bio sam ljut, ali sam istovremeno i morao da razumem odluku trenera. Nije bilo sukoba niti svađe. Menadžer je objasnio da je najbolje da preskočim tu tešku utakmicu pred gust period i ja sam to morao da prihvatim"
, rekao je Rouz.

Engleski mediji ipak smatraju da je Rouzu ovo bila jasna poruka da je Ben Dejvis prvi izbor, a kada shvata da ga sa druge strane Murinjo čeka raširenih ruku, jasno je da već gleda ka Mančesteru.

Ova priča još kako ima smisla, jer Murinju u mozaiku novog Junajteda nedostaje upravo još jedan pravi levi bek, pošto nema poverenje u Luka Šoa, Matea Darmijana i Dalija Blinda, pa zbog toga igra najčešće Ešli Jang.

Videćemo da li će Murinjo uspeti da iskoristi još jednu buru u Londonu, kao letos kada je iskoristio razmirice u Čelsiju i doveo Nemanju Matića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 23.11.2017
03:50

Ja nzm samo sto ljudi pljuju blinda, on je dobar bek, ali jos bolji zadnji vezni ali tu ne igra. Ako pogledate njegove pasove ima najbolje u junajtedu i kad pogba ne igra svaki napad je krecao od njega...ali da igra zadnjeg veznog pokazao bi sta zna

avatar
Blek stena
Wednesday, 22.11.2017
17:59

Ako može još u januaru dovesti ga.I to bez razmišljanja.Samo je problem što nešto neverujem da ovi hoće da ga puste.A i ako bude pušten ona rospija će 50 mil tražiti tako da nije to baš skroz realno.Pre bi probao sa bertrandom.Sautempton i onako tone i dosta bi lakše sa njima išlo.I ako nije isti kvalitet ni bertrandu ništa nefali.

avatar
Маркус19
Wednesday, 22.11.2017
15:50

Једина мана је што се доста повређује. Иначе класан штопер. Много би нам добро дошао на зиму јер Јанг не може да изгура целу сезону сам. На Шоа и Дармијана треба заборавити. Један је слаб а други се повређује много. Срећом вратио се и Рохо. Блинд је солидан када не игра неколико утакмица заредом. Треба га довести, одради ово до краја Жозе!

avatar
Wednesday, 22.11.2017
14:49

Brz, prodoran, dobar u odbrani, cvrst u duel igri. Igra na poziciji koju je potrebno pojacati. Sve je na dugom stapu. Ne i neizvodljivo.

avatar
Barca4ever
Wednesday, 22.11.2017
16:45

Zaboravio si najvaznije,da svake sezone odigra samo 15 utakmica zbog povrede.

avatar
Friday, 24.11.2017
23:17

Istina, ima problema sa povredama.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 22.11.2017
14:37

Dobro bi nam dosao.

avatar
Wednesday, 22.11.2017
14:00

to je ono sto nam fali, prodati younga i darmiana i ostaviti rosea i shawa da se nameću za tu poziciju. dovesti i zamjenu valenciu i jedno krilo i idemooo opa marooo

avatar
Ser Keba
Wednesday, 22.11.2017
13:57

Bolje od njega teško da ima na tržištu. Ima boljih igrača, ali nisu na prodaju.

avatar
Wednesday, 22.11.2017
13:03

Jang najbolje igra kad igraju sa 3 stopera. Protiv jacih ekipa Jang nema sta da trazi na poziciji levog beka.