Bura u Interu, Marotina "metla", desetorici sinoć uručena karta u jednom pravcu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.07.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

U Interu će ponovo čistiti stvari, nova revolucija, posle poraza u Bolonji jako burno...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

U Interu opsadno stanje, već smo pisali, Konte se zapitao da li on sam, ali i igrači zaslužuju da budu u klubu, posle poraza od Bolonje.

Ni od drugog mesta nema ništa, "Skudeto" je još jednu sezonu van domašaja, ostaje LE u avgustu, ali pitanje je koliko je to realno.

Klub planira prelazni rok, doveli su Hakimija, hoće Emersona Palmijerija, Tonalija, ponovo se pominje Vidal, ali videćemo i šta će biti sa napadačima zbog Lautara koji je sve gori jer razmišlja o Barseloni.

Sinoć posle poraza, održan je sastanak u svlačionici, na kome je bio i besni direktor Marota.

Naime, bilo je povišenih tonova, Inter rasipa bodove, daleko su od prave forme, a zaključak je da će sledeći igrači morati da napuste klub.

Iako ga štiti ugovor, za Godina nema mesta, legendarni Urugvajac je potpuni promašaj. Uz njega odlaze Asamoa koji je daleko od onoga, zbog kolena, što je značio Konteu u Juventusu, a Galjardini nije kvalitet za Inter.

Biće prodati i Borha i Matijas Vesino, kako bi se oslobodila mesta u veznom redu, Mozes se vraća u Čelsi, Biragi u Fiorentinu, a donetza je odluka i oko Aleksisa Sančeza, Inter ga neće zadržati, niti pregovarati o otkupu njegovog ugovora.

baner


Uz pomenute doći će Radu kao rezervni golman i konkurencija Handanoviću, što znači da odlazi i Padeli, a i Ranokija bi mogao da potraži novu sredinu...

Ukupno, klub bi trebalo da napusti deset igrača, Inter se nada da će Lokomotiva otkupiti Žoao Marija, da će Lazaro ostati u Njukaslu, nema ni govora o povratku Naingolana, a Perišić će i sledeću sezonu biti u Bajernu.

Kako rekosmo, Konte je tražio pet ili šest pojačanja (zavisi od Lautara), ako Argentinac ode, Obamejang i Džeko su fudbaleri koji bi mogli da stignu u klub, a sigurno će doći i neka alternativa, pre svega štoper...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 06.07.2020
18:28

Inter je katastrofa od kluba i katastrofa od trenera, i posle se pitaju zasto interovi naj bolji igraci hoce da odu iz intera! Trener Konte je los trener i kad izgubi svojom greskom on to ne prihfata vec sve prebacuje na igrace a on postavlja te igrace! Koji je to klub i koji je to trener kad gubi od Bolonje i kad ih izbacije Barcelona sa B timom iz LS? Zato im i begaju igraci zato sto se sve na njih prebacuje!

avatar
Mak-Juventino
Monday, 06.07.2020
11:34

"Konte je tražio pet ili šest pojačanja..." ovaj stvarno ne zna za dosta , uvek zeli vise , kada izgube , nije on kriv , Marota mu je kriv sto mu nije doveo Vidal , Dzeko , Mesi , Maradona ...

avatar
No rules
Monday, 06.07.2020
11:04

Bravo za Marotu. Ja bih samo prije Kandreve ostavio Mozesa, a Godin sigurno vise znaci od Dambrosia, ostalo sve Ok. Daj boze da tako i bude.

avatar
yboyka525
Monday, 06.07.2020
10:13

Svasta li citam... Kako moze da bude Godin potpuni promasaj kad i ne igra? Covek ni jednu utakmicu nije osakatio inter, ne moze se o njemu pricati kao promasaju i kao nekome za koga nema mesta.

avatar
Amalainter
Monday, 06.07.2020
10:13

Ovo se znalo i pre Bolonje.. 😂

avatar
Gile sile pravi
Monday, 06.07.2020
09:48

Valero. Godin, Galjardini, Asamoa, Vesino, Ranokija, Biragi, Mozes, Sancez svi idu, Esposito ide na pozajmicu, Agume ide takodje na pozajmicu, golmani Berni i Padeli istice ugovor 30.06.2020, stvari su sledece Valero istice ugovor - Godin ide pa makar i uz sporazum, Galjardini ide za minimalnu odstetu, Vesino takodje po tom principu, Ronokija ide pa makar uz Sporazum, Biragi nece biti otkupljen kao ni Mozes a ni Sancez - vracaju se u maticne klubove, Zao Mario ce biti prodat kao Naingolan a i Perisic. Lazaro ostaje jos jednu sezonu na pozajmici tu gde je i sada

avatar
INTERnacionalist
Monday, 06.07.2020
09:24

..najprije bi trebalo dovesti Tonalija, moderan plej koji trci, bori se, ubrzava igru, zna sa loptom!
Po meni veliki problem je sto se igra Intera vrti oko Brozovica koji ima kvalitet, trci ko lud ali nema tu prodornost i odlucujuci pas a najveca mana od svih je sto totalno usporava igri i svaki put podize ručnu!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 06.07.2020
09:08

Pitanje je koliko je realno da osvoje LE? Inter i Mancester su najjace ekipe u tom takmicenju, apsolutno je realno. Inace, pre tri dana ste napisali da ce Inter otkupiti Aleksisa Sanceza, cisto da znas.

avatar
amigo999
Monday, 06.07.2020
21:13

Vlajko dobija novu informaciju:):):)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 09.07.2020
12:32