Bum iz Italije, Inter završio ogromno pojačanje!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.06.2020.
20:31
Izvor: Sportske.net

Gotovo je!

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter bi u narednim danima mogao da završi veliki transfer, u pitanju je jedan od najtalentovanijih vezista Serije A - Sandro Tonali.

Kako je potvrdio i pouzdani Đanluka Di Marcio, Breša je na kraju popustila i pristala da Inter plati odmah 30 miliona evra, ali uz razne i realne bonuse u skladu sa njegovim partijama, brojkama i uspesima.

Nije poznato na šta se tačno sve odnose bonusi i koliko bi Breša dodatno mogla da inkasira, ali se zna da Inter neće platiti odjednom 50 miliona evra, koliko je predsednik Masimo Ćelino prvobitno zahtevao.

Zanimljivo, Tonali je odrastao kao veliki navijač Milana, ali je u ovom trenutku projekat pod palicom Antonija Kontea daleko sigurniji i privlačniji.

Uostalom, 20-godišnji Tonali će u Interu igrati sa svojim bliskim prijateljima i saigračima iz reprezentacije, Stefanom Sensije, i Nikolom Barelom, a jasno je da će se na "Meaci" boriti za sve trofeje u narednim godinama.

Skaj sport i Di Marcio zaključuju da je ovaj posao i više nego izvestan, što znači da je Inter pobedio u trci velikane kao što su Juventus, Barselona, PSŽ...

Inače, još jednom podsećamo da Tonalija uveliko porede sa Pirlom, a upravo je i italijanski "Mocart" govorio u superlativu o sjajnom vezisti Breše.

Navijači Intera sada mogu samo da se nadaju da uprava kluba neće napraviti istu grešku kao i sa Pirlom, koji je kasnije u Milanu, Juventusu i reprezentaciji Italije pokazao da je jedan od najboljih u istoriji ove igre na sredini terena.

Baner 4 derbi

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 10.06.2020
01:19

Decko je zreo za jaci tim

avatar
Covek Sismis
Tuesday, 09.06.2020
22:05
avatar
Misosesic
Tuesday, 09.06.2020
21:05

Znaci krenule su se trošiti pare od Lautara.

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 09.06.2020
20:46

E, moj Milane, nije ovaj mali samog sebe mogao da dovede...

avatar
Amalainter
Tuesday, 09.06.2020
20:44

Dobro nam dosao.. Sjajan vezni red,no trebace proci sezona-dve da "odrastu"..

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 09.06.2020
20:44

Eto nam ga Verati, bravo za inter, Marota kao i uvek, doktor

avatar
INTER4ever
Tuesday, 09.06.2020
20:44

Bravo Marota. Sad nam dovedi Cavania. Ima taj jos puno da pokaze... vidim ovih dana se prica o A. Morati😫. Nadam se da je ovo neka zajebancija. Ma koji Morata. Taj vise nije ni za Brese... NEE Ne i NEEEeee.