BUM! ''Bleki'' Milenković na meti polufinaliste Lige šampiona!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.04.2018.
14:56
Izvor: Sportske.net

Nove informacije stižu iz Italije, u vezi potencijalnog transfera srpskog defanzivca.

EPA/PAOLO MAGNI
EPA/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Nepunih godinu dana po dolasku iz Partizana, 20-godišnji Nikola Milenković ne samo da se ustalio u ekipi Fiorentine, nego je svojim igrama privukao pažnju i mnogih drugih evropskih klubova.

Nedavno se pojavila informacija da bi već na leto mogao ponovo da promeni sredinu, da ode u još veći klub, ali i da Fiorentina ne želi da ga proda za iznos manji od 30 miliona evra što je šest puta više od onoga što su iaplatili Partizanu letos.

Prvi su u trku za Milenkovića ušli pojedini španski klubovi, čija se imena još uvek drže u tajnosti, a danas je italijanska ''Korijere dela Sera'' otkrila da i Roma, aktuelni polufinalista Lige šampiona, želi u svojim redovima popularnog ''Blekija''.

Prema tim saznanjima, Rimljani nameravaju da iz Fiorentine ''u paketu'' angažuju i Milenkovića, ali i 25-godišnjeg francuskog vezistu Žordana Veretua.

Ni to nije sve, a ono što je gotovo izvesno u ovom trenutku, to je da će Roma na leto angažovati brazilskog vezistu Andersona Talisku iz Benfike, koji je na pozajmici u turskom Bešiktašu.

Navodno, ostalo je još samo da Roma sa Brazilcem dogovori finansijske detalje...



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 01.05.2018
04:37

Jaoj ne. Ne Milenkovic, nit ima iskustva, nit ima kvaliteta, trom je, ima dobar skok i to je to, mlad je sto je isto prednost. Ja nikako nisam za ovog.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 01.05.2018
12:41

Ne moze da bude gori od vasih stopera protiv Liverpula. Manolas ide sigurno. Bice David Luiz dostupan za 25 miliona pa izvolte.

avatar
Romanista
Tuesday, 01.05.2018
16:38

Ma opusteno gde ce Monci za njega dati ovoliki novac.Gleison Bremer iz Atletico Mineira je blizu potpisa za neku sicu.A ako se bude odresila kesa za stopera od oko 30+ miliona onda napad na Clément Lengleta

avatar
Romanista
Tuesday, 01.05.2018
16:29

Manolas ide sigurno?

avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 30.04.2018
21:39

U drugoj najboljoj skoli u evropi se uvek proizvode najveci srpski talenti.