''BUM'' - Andrija Živković ide kod velikih Zvezdaša?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.09.2020.
14:38
Izvor: Sportske.net

Čeka se kraj sezone, a onda...

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti

Andrija Živković se nedavno rastao sa Benfikom, finansijski je tamo odlično prošao i sada je u potrazi za novim klubom.

Na ruku mu ide i to što je ovog leta zimska pijaca produžena, pa će imati dovoljno vremena da napravi pravi izbor, ali poslednjih dana iz Saudijske Arabije stižu informacije o interesovanju Al Ahlija za njegove usluge!

Znate da pomenuti klub od zimus sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, a da je jedan od glavnih igrača Marko Marin, bivši kapiten crveno-belih.

Do kraja sezone u Saudijskoj Arabiji ostalo je da se odigraju još dva kola, Al Ahli se bori da sačuva treće mesto na tabeli, a odmah po završetku šampionata treba očekivati i neke konkretne poteze, već za oko nedelju dana.

Nema sumnje da bi Živković i ovim eventualnim transferom finansijski odlično prošao, ali postavlja se pitanje da li mu je sa fudbalske strane u interesu da napušta evropsku scenu.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Wednesday, 02.09.2020
16:55

Decku je bitnije da zaradi novac od karijere i ja ga apsolutno razumem i podrzavam.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 02.09.2020
15:25

Ne volim Partizan ali brte zao mi je radi nase repke, da jedan ovakav talenat propade, sta covjek uradi sebi od karijere...

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 02.09.2020
23:20

Realno, za mene lično najveći talenat našeg fudbala u zadnjih barem 15-20 godina. U mladjim kategorijama niko mu u evropi nije mogao parirati na terenu. Poslije onog svetskog na Novom Zelandu izgubi se čovek. Šteta, a bio sam ubedjen da takav igrač i talenat jednostavno ne može propasti.

avatar
RIP-chechk
Thursday, 03.09.2020
00:11

Ja ne kapiram sta niej u redu sa likom ima talenat, perspektivu, cak je imao i srecu sa Benfikom da realno ubode dobar klub za razvoj, nije ni lose krenulo po njega tamo i onda ode covek. Sada ako ode tamo nestao je zavek sa mape. A i ovako nije da ga igde ima.

avatar
JC\'90
Wednesday, 02.09.2020
15:04

Najbolji moguci scenario za njega.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 02.09.2020
14:57

alahlija zivkovic