Bufon se vraća u Juve, a ko će u suprotnom smeru?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Parižani bi opet da pazare u Torinu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prošlog leta, Pari Sen Žermen uspeo je da privoli legendarnog Đanluiđija Bufona da se posle 17 godina u Juventusu preseli na ''Park prinčeva'', ali taj transfer ni ''Svecima'', ni Bufonu nije doneo preveliku korist.

Glavni cilj, trofej Lige šampiona nije ostvaren i ne samo što nije ostvaren, nego je PSŽ bio daleko od osvajanja pehara, pa je bilo i očekivano što je Bufon spakovao kofere i što ćemo ga od naredne sezone najverovatnije ponovo gledati u Juventusu.

A za to vreme, čelnici PSŽ-a ponovo gledaju ka Torinu, u nameri da ovog leta angažuju još jednog Juventusovog iskusnog igrača.

Prema informacijama ''Gazete delo Sport'', njihova nova meta je Leo Bonući, 32-godišnji defanzivac koji bi ukoliko ostane u Juventusu mogao da padne u senku naredne sezone. Pogotovo ako Juve angažuje Ajaksovu zvezdu De Lihta, o čemu se nedeljama već piše u medijima.

Uz to, novi trener Mauricio Sari veoma ceni kvalitete Danijelea Ruganija, sa kojim je već imao uspešnu saradnju, a tu je i kapiten Đorđo Kjelini.

To u PSŽ-u navodno žele da iskoriste, osim ukoliko u narednim danima ne naprave veleobrt oko De Lihta, što takođe ne treba odbaciti kao opciju.

Podsetimo, Bonući se prošlog leta vratio u Juventus posle jednogodišnjeg ''izleta'' među ''Rosonere'', a aktuelni ugovor mu važi do juna 2023. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 29.06.2019
12:07

Apsolutno ne ! Djordj ide u zasluzenu penzuju 2020 , pa da ostanemo na Rugnia ? Nikako !!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 29.06.2019
10:44

To miki prodajte ga odmah ali Rugani nije ni blizu top stopera tako da nek vrate Benatiju i sve super