Brojne ponude za Realov biser, gde će nastaviti karijeru?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.06.2020.
14:57
Izvor: Sportske.net

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje.

EPA-EFE/Luca Piergiovanni
EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Povezane vesti

Real je u poslednjih par godina pokazao da ume odlično da radi sa mladim fudbalerima, svaki igrač za kojeg je procenjeno da ima veliki potencijal, ali ne još uvek i kvalitet za prvi tim, poslat je na pozajmicu gde je u najboljim evropskim ligama dobijao redovno minute.

Tako su na pozajmicama Martin Odegard (Sosijedad), Takefusa Kubo (Majorka), Serhio Rehiljon (Sevilja), Ašraf Hakimi (Dortmund), Oskar Rodrige (Leganes), Dani Sebaljos (Real Madrid), Alvaro Odriozola (Bajern), Hesus Valjeho (Granada), Borha Majoral (Levante), Andrej Lunin (Oviedo), Alberto Soro (Saragosa), Horhe de Frutos (Rajo Valjekano) i Luka Zidan (Rasing Santander).

Jasno je da svi poseduju veliki potencijal i nekolicina će izvesno biti priključena prvom timu Reala naredne sezone.

Ali, dobar broj mladih igrača će ponovo na pozajmice, pa bi na kaljenje mogao i supertalentovani Rejnijer Žesus.

baner 7

Za njegove usluge je Real platio 30 miliona evra Flamengu u januaru, odmah je poslat u B tim, gde je na tri nastupa postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Na leto će uprava kluba pokušati da ga smesti u neki ozbiljniji tim, po mogućstvu u Primeri i izgleda neće imati problem sa tim.

Naime, Valjadolid i Real Sosijedad su već pokazali interesovanje, a sada se u priču uključila i Saragosa, koja je u dobroj poziciji da se vrati u elitni rang.

Za Rejnijera je zainteresovan i Bajer Leverkuzen, što bi moglo da pomogne Madriđanima u želju da angažuju Kaija Haverca, ali je jasno da bi ga radije ostavili u Španiji, kako bi se navikao na ligu i kako bi što pre dobio državljanstvo, kako jednog dana kada bude priključen prvom timu ne bi zauzimao mesto igračima van EU.

Videćemo gde će na kraju mladi Rejnijer završiti, jasno je da je još jedan veliki talenat u pitanju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke