Britanci pišu - Viktorija ostaje bez udarne igle pred Partizan?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.01.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac češkog fudbalskog šampionata uskoro bi mogao da se preseli na Ostrvo. Evo zašto je ovo dobra vest za Partizan a loša za Aleksandra Mitrovića.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije mogao bi da dobije neočekivanu pomoć uoči dvomeča sa Viktorijom iz Plzenja, pošto postoje nagoveštaji da će češki šampion do kraja januara ostati bez najboljeg strelca.

Britanski "Daily Mail" piše kako je Njukasl zainteresovan da do zatvaranja zimske transfer pijace iz čeških klubova Viktorije i Sparte angažuje napadača i golmana.

"Svrake" su navodno "zagrizle" za Mihala Kramančika (24, 190 cm) i Martina Dubravku (29, 187 cm) reprezentativce Češke i Slovačke koji nastupaju za Viktoriju iz Plzenja i prašku Spartu.

Mihal Kramančik igra na poziciji napadača i trenutno je najbolji strelac češkog prvenstva. Radi se o fudbaleru Viktorije koji je tokom jeseni postigao 11 golova u prvenstvu i 5 u Evropi što definitivno govori da se radi o udarnoj igli Partizanovog rivala.

Napadač Viktorije pojačao bi konkurenciju na "Sent Džejms Parku" što svakako nije dobra vest za Aleksandra Mitrovića koji se ove zime nalazi u potrazi za novim klubom.

Priču o transferu Kramančika u Njukasl ne treba shvatiti neozbiljno jer je Viktorija već angažovala "kopiju" najboljeg strelca češkog prvenstva. Radi se o Tomašu Čoriju koji je u Plzenj stigao na startu zimskog prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke