Brazilac žestoko uvredio Juve, posao sa Barsom propada, sad je ključ Maks Alegri?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.05.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Videćemo posle najnovijeg razvoja situacije da li je Pjanić spreman da razmotri opcije...

Povezane vesti

Miralem Pjanić je i dalje opsesija Barselone, ali su šanse da se preseli na "Kamp Nou" sve manje. Juventus je ponudio, ili Artuta ili Fatija u zamenu, ili 50 miliona evra.

Barsa želi ovo prvo, ali Brazilac neće da ode, navodno je rekao da bi to bio korak unazad u karijeri i to je uvredilo Italijane, oni su se sada okrenuli Žorginjo.

Iako neki italijanski mediji tvrde da će Katalonci popustiti i poslati Fatija u Torino, od toga nema ništa, u Barseloni i ne pomišljaju da se odreknu čudesnog klinca. Pominjana je situacija oko Dembelea, no Juve bi želeo da ga pozajmi, a Barsi to ne odgovara.

Kao opasnost, pojavio se PSŽ. Iako je Bosanac do sada odbijao pomisao o povratku u Francusku, novi adut je Maks Alegri. Leonardo gura smenu Tuhela, želi da dovede Italijana, ako bi bivši trener Juventusa došao na klupu Parižana, Pjanić bi razmislio. PSŽ nudi Paredesa u zamenu, još jednog igrača koga je Sari trenirao, svojevremeno u Empoliju, ali bi možda i platili 50 miliona evra, jer Juve traži nemoguće, Veratija ili Markinjoša.

Baner 6


U svakom slučaju, ako Alegri zaista sedne na klupu, a Juventus kupi Žorginja, Pjanić će, u slučaju da ne dođe do dogovora između sadašnjeg kluba i Barselone razmišljati o Parižanima, gde bi dobio mnogo veću platu od sadašnjih šest miliona evra. Nekadašnji igrač Rome i Liona se ipak i dalje nada odlasku na "Kamp Nou", ali Artur izgleda i pored pritisaka neće promeniti mišljenje, pa današnji katalonski sport donosi naslov "Alarm Pjanić" i konstatuje da je posao mnogo dalje nego što je bio prošle nedelje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 30.05.2020
17:05

Pa sigurno da bi bio korak unazad

avatar
Nemanjici
Saturday, 30.05.2020
16:23

Normalno da bi bio korak u nazad...neka se ljuti koliko hoce Juve ali neke stvari su jednostavno takve 😉

avatar
Mirjevac
Saturday, 30.05.2020
13:05

Ja nerazumem zasto bi barci bio potreban Pjanic, kad ona ima dovoljno igraca na sredini? Tu su Buskets, Vidal, Raketic, Artur Mejlo, DeJong, tu je i mladi igrac iz barcine skole Alenja, tu je i Onaj mladi iz barcine skole ime mi je malo nezgodno Nekako Pujd demong tako nekako, svi su oni asevi za Pjanica, Pjanic je vec 30 godina, tako da batci sve to i ne treba! Artur je u pravu nece da se vraca korsk nazad da ide u Juve!

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
12:43

oni su se sada okrenuli Žorginjo