Brazilac stavlja tačku na sagu o Nejmaru!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.10.2019.
20:27
Izvor: Sportske.net

Ovo bi trebalo da bude epilog.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Tokom leta se spekulisalo da bi Barselona mogla da vrati Nejmara u svoje redove, čak se pisalo i da je Real veoma zainteresovan da dovede Brazilca iz Pariza.

Šuškalo se i da sam fudbaler želi da napusti francusku prestonicu, što ga je stavilo u sukob sa navijačima, koji su mu zviždali i vređali ga na početku sezone, pa je i sam Nejmar priznao da će mu igranje na "Parku prinčeva" biti kao da je na gostovanju.

Barsa navodno nije odustala od želje da vrati najskuplje plaćenog fudbalera svih vremena u svoje redove, ali nove informacije govore da bi budući pokušaji katalonskog kluba mogli da budu uzaludni.

Naime, italijanski novinar Nikolo Skira prenosi da je sportski direktor Pari sen Žermena Leonardo otpočeo pregovore sa Nejmarom i njegovim predstavnicima oko produžetka saradnje.

Ideja je da Brazilac stavi paraf na ugovor koji bi ga u klubu zadržao do leta 2024. godine, a navodno su i prve reakcije iz Nejmarovog tabora pozitivne.

Dakle, nakon čitave sage oko odlaska i sukoba sa navijačima, Nejmar bi mogao da produži svoju vernost klubu sa "Parka prinčeva".

Videćemo kako će se stvari razvijati i kako će na čitavu priču reagovati navijači "Svetaca", koji su brazilskom reprezentativcu jasno poručili da ga više ne žele u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke