Brazilac konačno rekao "DA" - Ponuda koju nije mogao da odbije!

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.06.2020.
19:27
Izvor: Sportske.net

Palo i poslednje DA!

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Artur Melo će napustiti Barselonu i pojačaće Juventus!

Kao što pišemo već nekoliko dana, ali sada je stigla potvrda od najpouzdanijih izvora.

Marselo Bečler, novinar koji je prvi preneo da će Nejmar svojevremeno preći u PSŽ iz Barselone, upravo je potvrdio - Artur je dobio ponudu koju ipak ne može da odbije, iako je danima uveravao sve oko sebe da želi da ostane u Barsi.

Ipak, prema Bečlerovim saznanjima, ponuda je bila i više nego "nepristojna", Artur nije dobio samo više novca, već i uverenje da će biti ključan u veznom redu.

On dodaje da je sada ubeđen da će Artur preći u Juventus i da je to dobar potez za njegovu karijeru, da bude deo projekta i tima koji veruje u njega. Takođe, za kraj kaže da su klubovi ubeđeni da će dogovor biti uskoro završen.

Juventus će sada platiti 75 miliona evra za njegov transfer, a onda se očekuje da Barsa "uzvrati istom merom" tačnije, desetak miliona evra manje.

Na taj način će i Barsa i Juventus "ispeglati" račune i neće imati problem kod UEFA.

Juve je dobio igrača od 24 godine, a Barsa još jednog "veterana" od 30+... pa sami procenite ko je bolje prošao.

Uskoro se očekuje konačan rasplet, ali za sada je najvažnije da je Artur konačno popustio, a on je bio jedina sprega ove "trampe"...

baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 25.06.2020
00:52

Ako je bar mali deo od ovog tacan, onda su oba kluba dobro prosla, barca i njen trener nisu zadovoljni sa Arturom i sad im se pruzila sansa da ga se otarase i da ujedno izglade dugove i naravno barca dobija dobrog veznog i deset miliona, jes da je vezni ograc Pjanic kojeg barca dobija stariji ali on moze bar jos dve sezone da iznese komotno! Zato kazem da su oba kluba dobro prosla!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.06.2020
21:11

A sad ce Barsa da kupi Pjanica za 70m. Cisto pranje para, ali sta ocekivati od ta dva kluba...

avatar
Misosesic
Wednesday, 24.06.2020
20:18

Barsa ce ispeglati svoje račune Juve nema sta da Pegla Juve im je samo izašao u susret.Nemojte se začuditi ako Barsa odbije da plati dogovoreno za Pjanica.