Brajton se ne šali, stižu pojačanja iz Intera i Milana

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.12.2017.
18:31
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, "Galebovi" su zainteresovani za dvojicu fudbalera milanskih rivala.

Beta/Gareth Fuller/PA via AP
Beta/Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Brajton je minule sezone sa drugog mesta Čempiošipa izborio plasman u Premijer ligu, titula u nižem rangu im je izmakla bukvalno u poslednjem kolu.

Ove sezone pružaju jako dobre rezultate u elitom rangu, doveli su nekoliko jako dobrih pojačanja, a Kris Hjuton bi već u januaru mogao da dodatno ojača konkurenciju u timu.

Naime, na radaru "Galebova" našli su se defanzivci milanskih klubova, štoper Intera Andrea Ranokija, kao i štoper Milana Gustavo Gomez.

Predstavnici kluba iz Premijer lige su navodno prethodnih dana bili u Milanu, gde su pregovarali sa predstavnicima pomenuta dva italijanska velikana.

Precizirano je da su se 26. novembra sastali sa ljudima iz Milana, kako bi pregovarali oko transfera paragvajskog internacionalca na jugoistok Engleske.

Ovaj 24-godišnji fudbaler koji je leta 2016. godine stigao u Milan iz Lanusa je u svojoj prvoj sezoni u klubu upisao 18 nastupa, dok ove sezone nije odigrao ni minut u Seriji A, te je velika verovatnoća da će Paragvajac napustiti klub u januaru.

Što se tiče Ranokije, on će biti nešto teža misija za "Galebove", potrebno je da Inter prvo angažuje jednog štopera, kako bi uopšte dozvoili Englezima da pregovaraju sa Italijanom, koji je drugi deo minule sezone proveo na pozajmici u Hal Sitiju. Popularni "Žabac" je trenutno treći štoper Intera, "Neroazuri" sa trenutnim sastavom imaju sjajne rezultate, pa je za sada mala verovatnoća da Ranokija završi u redovima ekipe Krisa Hjutona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 06.12.2017
22:16

Žaba (Ranokija) ako bude igrao kao u prošloj utakmicu, nema nigde da ide

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.12.2017
10:47

On je rezvalio u Halu, odgovara mu engleska i treba da dodje u tako neki tim.