Braća Šćepović ponovo zajedno!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Sinovi bivšeg fudbalera Partizana Slađana Šćepovića ponovo će činiti tandem i nastupati za isti klub. Stefan stiže kod Marka.

Epa/Alberto Martin
Epa/Alberto Martin

Povezane vesti

Bivši fudbaleri Partizana Stefan i Marko Šćepović ponovo će činiti tandem u jednom klubu pošto bi već danas stariji brat trebalo da se priključi klubu za koji nastupa mlađi.

Novinar koji prati dešavanja u mađarskom fudbalu Tomaš Mortimer preneo je informaciju da će se Stefan Šćepović priključiti Videotonu i sada se čeka potvrda te vesti.

Stefan Šćepović već tri godine nastupa u Španiji, a pre toga je napravio kratak izlet u Škotsku gde je branip boje Seltika.

Radi se o bivšem mladom reprezentativcu Srbije koji je za "A" selekciju našeg nacionalnog tima odigrao 8 utakmica i postigao jedan gol.

Stefan Šćepović se trenutno nalazi pod ugovorom sa Hetafeom, a poslednjih šest meseci proveo je u Sportingu iz Hihona na pozajmici.

Stefanov rođeni brat Marko već godinu i po dana nastupa za Videoton koji je prethodnog leta preuzeo Marko Nikolić. Pošto za mađarskog vicešampiona nastupa i Danko Lazović dolazak Stefana Šćepovića značio bi formiranje napada od trojice srpskih igrača i bivših članova Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 31.01.2018
16:57

ne zna se ko je smesniji od dvojice

avatar
neme
Wednesday, 31.01.2018
15:20

Kakvi nulti igraci tolika gurka repka al dzaba sve su probali izvarati od Spanije do Izraela i na kraju madarska kod Marka daj sta das da je pravde ne bi izasli iz Teleoptika mozda Javor Metalac

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Wednesday, 31.01.2018
14:06

Stefan je za Marka Maradona!