Boško Janković: "Italija je moja kuća, ali..."

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.05.2015.
09:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Verone se oglasio povodom interesovanja grčkog AEK-a, počastvovan je što ga želi ovaj veliki klub.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Kako su SPORTSKE.net već ekskluzivno najavile, grčki AEK je izrazio konkretno interesovanje za usluge Boška Jankovića.

iskusni srpski internacionalac igra u odličnoj formi, bliži se kraju svog ugovora sa Veronom i grčki klub čije rukovodstvo čine Bošku dobro poznata lica imaju veliku želju da uspostave saradnju sa njim.

Janković je već osam godina u Italiji, koju smatra svojim domom, ali ističe da mu je velika čast što se dovodi u vezu sa klubom tradicije i veličine kakvu poseduje AEK.

"Čuo sam za interesovanje AEK-a. U pitanju je veliki klub i meni je zaista velika čast da je pokazao interesovanje za mene. Italija je moj drugi dom, ovde sam proveo veliki deo svoje karijere.", ističe Janković koji ne negira da bi u slučaju konkretne ponude ozbiljno razmislio.

Ima i validnih razloga za to.

"Nikakavu ponudu nisam dobio. Ako rukovodstvo AEK-a proceni da sam dovoljno dobar za njihov klub, poslaće ponudu. Niko ne može sa sigurnošću da zna šta će se dogoditi u budućnosti, ja sam potpuno posvećen Seriji A i Veroni.", ističe on u razgovoru za grčke medije.

"U AEK-u su Dušan Bajević i Branko Milovanović koje veoma dobro poznajem. Bajević me je trenirao u zvezdi, Milovanovića jako dobro poznajem lično. U pitanju su sjajni ljudi koje izuzetno cenim."

"Kada sam čuo za interesovanje AEK-a pitao sam grčke saigrače u vezi sa klubom. Vagelis mi je jako dobar prijatelj, takođe i Panajotis i Lazaros. Ispričali su mi sve najbolje o klubu, rekli da je u pitanju klub sa bogatom istorijom i tradicijom, klub sa velikim ambicijama koji u budućnosti želi da konkuriše za titulu u eliti."

"Dobio sam sve najlepše informacije o klubu, o Atini i grčkoj u globalu.",
zaključio je srpski internacionalac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke