Bosanac zvezda leta, ovo su Pjanićeve opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.03.2019.
08:50
Izvor: Sportske.net

Postoji nekoliko varijanti, Juventus je na potezu...

EPA-EFE/FEHIM DEMIR
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Miralem Pjanić je meta Reala, čak i centralni igrač u projektu Zidana kada je vezni fudbaler u pitanju.

Navodno je stigla ponuda od 86 miliona koju je Juventus odbio, Falji Ramadani traži od kluba novi ugovor i veća primanja za Bosanca, ili da ga Italijani prodaju.

Suma na koju bi Juventus pristao je oko 100 miliona evra, to bi napravilo veliki plus u kasi, ali sa druge strane teško je verovati da bi uspeli da zamene sjajnog fudbalera.

Juve ima plan da ponudi novi ugovor Pjaniću još mu poveća primanja, ali samim tim i podigne cenu koju bi Real platio, morali bi da sruše klupski rekord, oboren kupovinom Bejla, kako bi dobili Bosanca.

Još jedna od varijanti je da uz novac ponude i Tonija Krosa koji ima lošu sezonu, ali bez obzira na to, Nemac ima mnogo iskustva i dobro bi se uklopio sa Džanom i Kedirom. Ipak, pitanje je na koliko bi ga u čitavom posle procenio Juventus, bilo je ranije priča da bi ga menjali za Pogbu, ali je tada Kros odbacio bilo kakvu mogućnost dolaska u Italiju.

U svakom slučaju, Pjanić koji je sinoć postigao sjajan gol, ali je takođe isključen u remiju sa Grcima će biti na prekretnici, mada se veruje da ga Juventus neće prodati dok ne obezbedi zamenu. Priča se i o Tonaliju iz Breše, ali se čini da je on premlad da preuzme takvu odgovornost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Wednesday, 27.03.2019
16:54

Po meni, ako ponuditi Realu Dibalu, a zauzvrat tražiti Krosa i doplatu. To bi onda bio brutalan vezni red. Prodati i Daglasa Kostu i uzeti Kijezu ili Zaniona i u odbrani tipa Milenkovica ili Savica.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 27.03.2019
14:26

Pjanic bi bio idealna zamjena za Modrica

avatar
Nenadd
Wednesday, 27.03.2019
13:01

Mislim da je ovo patka, Pjanic nije los al ni priblizno nije dobar kao Modric ili Eriksen npr a uz to nije bas mlad

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 27.03.2019
12:31

100 000 000 , mozda ! Ndombele , Kasemiro ili Kros i ostaje nesto za jos jedno pojacanje

avatar
MarioJ
Wednesday, 27.03.2019
11:11

Protiv Atletika Ronaldo je dao tri gola. Ali je Pjanić bio taj koji je organizovao igru i diktirao tempo. Veliki broj tačnih dodavanja, organizacija igra na vrhunskom nivou i pretrčanih preko 12 kilometara, najviše od svih pojedinaca na terenu. Sjajan igrač.

avatar
ForzaJuve
Wednesday, 27.03.2019
10:11

Ostaje Mire doktorčina u Juventusu!