Bosanac nastavlja "flert" sa PSŽ-om!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.05.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

"Bjankonero" nije krio simpatije prema šampionu Francuske.

Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP
Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP

Povezane vesti

Italija i Francuska su među prvima dobile stare/nove prvake u svojim nacionalnim šampionatima.

PSŽ i Juventus su nastavili brutalnu dominaciju na domaćim terenima, dok oba kluba za sada imaju nerešivu boljku po imenu Liga šampiona.

"Bjankoneri" su ispali od Ajaksa u četvrtfinalu dok je klub sa "Parka Prinčeva" zaustavljen i stepenicu ranije od strane engleskog Mančester junajteda.

Mnogi su kao glavnu boljku italijanskog tima isticali nepostojanje ideje kako napasti Holanđanin, do toga da fale kvalitetni igrači u sredini terena gde je Miralem Pjanić jedina prava svetska klasa.

Upravo je Bosanac dao interesantnu izjavu vezanu za potencijalno menjanje sredine, u Italiji je već dugi niz godine igrajući za Romu i sada Juventus.

"PSŽ je svakako među osam najboljih timova Evrope. Žele da naprave taj sledeći korak u Ligi šampiona, veliki su klub koji može privući biko kojeg igrača"

"Sve je moguće u fudbalu, igram u Italiji već osam godina, sada sam u ogromnom klubu Juventusu. Ali ako se tako svi osetimo, možemo pričati o razlasku, ali za sada ne mislim o tome", izjavio je Pjanić za francuski Kanal Fudbal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve mojsa
Monday, 06.05.2019
13:24

idiii sto daljeeee..od kako je dosao nista od njega,Juveov vezni red je najslabija karika,pa ne znam sta su mislili da pogbu mogu zameniti pjanicem

avatar
Belo horizonte
Monday, 06.05.2019
15:39

Pa pjanic jedini svakako nesto zna odigrati dok su matuidi bitenkuri emre promasaji, slabo pratis fudbal

avatar
Nenadd
Monday, 06.05.2019
11:47

Tesko da je miralem svetska klasa a i kako je moguce da fale ideje u napadu...pa tu je Penaldo, a Kjelini i Bonuci uvek znaju lepo da padnu u sesnaestercu...a da, Kjelini nije igrao...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.05.2019
10:51

Otici iz Juvea u PSZ je definitivno sa konja na magarca. Jedino sto u PSZ ce dobiti sigurno duplo placu.