Borusija kreće u pregovore sa Čelsijem

Autor: Boban Filipović
subota 21.04.2018.
14:33
Izvor: Sportske.net

'Milioneri' su rešeni da dovedu "za stalno" napadača kog su im 'plavci' zimus pozajmili do kraja tekuće sezone.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Visoki funckioner Borusije iz Dortmunda Hajns-Joakim Vacke je u intevju koji je jutros dao 'Bildu' istakao da je ostanak Mičija Batšuaija u klubu prioritet, ali da će morati da se slože kockice da bi se to ostvarilo.

"Čelsi ima dvojicu klasičnih napadača, Moratu i Žirua. Moramo da sačekamo da vidimo ko će biti menadžer Čelsija naredne sezone. Tada ćemo bolje znati na čemu smo." rekao je Vacke.

'Bild' ima saznanja da će Borusija ponuditi između 40-45 miliona evra za repreznetativca Belgije, koji je postigao devet golova na 14 nastupa od kako je stigao u Dortmund na pozajmicu, tj. da će to biti uvod u pregovore sa "plavcima" iz zapadnog Londona.

Podsetimo da se Batšuaji prošlog vikenda povredio na rurskom derbiju protiv Šalkea, sezona je za njega završena, a mali su izgledi da će uspeti da se oporavi za Mundijal.

Bacuaji/Batshuayi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REDsYNWA
Tuesday, 24.04.2018
00:57

On je meni ljudi bolji i od morate a definitivno i od zirua.Ako nesto mogu da zamerim konteu onda je to on.Nije mi jasan razlog ignorisanja ovakvog napadaca,ima potencijal da bude drogba dva ..

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.04.2018
18:23

Premalo. Bez 50 miliona funti nista. Drugo mi valjda zelimo onog amera, ukljuciti njega u transfer mada bih ja zadrzao Micija. Delovali smo dobro pre dva dana sa dva napadaca znaci treba jos neki.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 21.04.2018
16:43

Batshuayia vratiti i staviti u prvi tim trenutno je bolji od Morate a i od Girouda.Ako Celzi napravi gresku i odrekne se i Michya kao Salaha i De bruyna desit ce se nova velika skupa greska uprave.Sljedece sezone novi trener osvjezenje u timu na nekim pozicijama dovesti bolje igrace i sa novom filozofijom nadam se napadackom vratiti Celzi na vrh gdje mu je i mjesto.Isto tako mora se raditi i na LP da Celzi igra ponovo vaznu ulogu kao nekada.