Bomba! Umesto Reala treniraće Bajern?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.11.2019.
13:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od Holanđanina nema ništa i da je Bajern našao rešenje od zime?

EPA/LENNART PREISS
EPA/LENNART PREISS

Povezane vesti

Izgleda da će Bajern povući neočekivani potez. Hansi Flik je dobio poverenje kluba, naime, on će voditi ekipu do kraja jeseni, ali Bavarci traže rešenje tokom zimske pauze.

Ostao je sam Erik Ten Hag, ali on neće napustiti Ajaks do kraja sezone, a u Bajernu strahuju da bi mogao da se preseli u Englesku. Postoje spekulacije da bi Holanđanin, ako Arteta ode u Arsenal na kraju sezone, mogao da se pridruži Gvardioli i da 2021. postane menadžer Sitija.

Uostalom, kada je Pep radio u Bajernu, Ten Hag je bio trener drugog tima, imaju slična fudbalska razmišljanja.

Venger i Murinjo nisu ni bili kandidati za klupu, nemački šampion traži sveže lice, a današnji mediji tvrde da bi Ćabi Alonso mogao da bude bomba. On je spominjan kao Zidanov naslednik, tek je počeo u Sosijedadu trenersku karijeru kao šef u drugom timu, ali uvek je pokazivao tendencije da bude trener, u Bajernu se povukao sa terena, bio bi dočekan kao heroj. Poznaje tim, kao igrač imao je veliki autoritet, da li bi to bio preveliki rizik.

U Bajernu smatraju da ne bi i da bi sa Ćabi Alonsom dobili rešenje za duži period.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Tuesday, 12.11.2019
20:07

Hag da bude pomoćni trener? Nakon što se dokazao u Ajaksu kao jedan od (već sada) najboljih trenera u Evropi? Nema šanse. Naročito ako uzmemo u obzir da ga na svojoj klupi želi Bajern, klub koji je zasigurno u 4-5 najvećih u Evropi i klub koji itekako ima resursa za narednih 10 godina (većina jezgra su im momci mlađi od 24 godine).

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 12.11.2019
19:37

Bajern da dovede Gerrarda! Stiven bi bio pun pogodak!

avatar
BlueMoon
Tuesday, 12.11.2019
14:40

Ten Hag bi bio idealna zamjena za Pepa.Neka njega u Ajaxu jos jednu sezonu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.11.2019
18:04

Pitanje za tebe? Da li ste zadovoljni njime? 2 PL i nula LS za 4 godine nije nista posebno. I prethodna dva trenera su sa mnogo manje resursa doneli vama PL tako da ne vidim neki napredak veliki.

avatar
BlueMoon
Tuesday, 12.11.2019
21:48

3 sezone,2 Liga kupa,dvije Premijer lige,jedan FA kup,dva Komjuniti silda.Osim prve sezone,u kojoj je osnovni cilj i bio plasman u LŠ zbog krša koji je Pelegrini ostavio uspostavljena je dominacija u Engleskoj.Ove sezone cemo jos vidjeti,za sad je glavni cilj ostvaren,prvo mjesto u grupi LŠ.Prezasićenje se osjeti u igri u prvenstvu,ali neprirodno bi bilo da igramo na isti nacin u odnosu na konkurenta koji nikada nije osvojio PL.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 12.11.2019
14:24

Ja bih i ovu opciju uzeo u obzir kam dobru