Bomba u najavi - Sančo će biti izdajnik 2021. godine, šta god da odluči!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.10.2020.
19:08
Izvor: Sportske.net

Sada je sve jasnije...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Džejdon Sančo je ostao u Borusiji Dortmund, a sada su i stvari mnogo jasnije.

Danas je procurelo da Mančester Junajted ni u jednom trenutku nije bio ni blizu završetka posla, da je Borusija do kraja insistirala na cifri od 120 miliona evra i da je to bilo sve.

Ipak, danas stiže zanimljiva vest - narednog leta će biti ili novi član Liverpuli ili Bajern Minhena!

Nije tajna da Jirgen Klop odavno prati Sanča, ali da Liverpul ovog leta nije bio u mogućnosti da za jedan transfer potroši 100+ miliona evra. Očekuje se da bi to moglo da se promeni narednog leta, kada bi Sančo mogao da bude bomba i osveženje u napadu.

Što se Bajerna tiče, ovo ne bi bilo nikakvo iznenađenje, jer Bavarci odavno uzimaju sve što valja u Nemačkoj, pa tako i u Dortmundu. Tako je doveo Gecea, Levandovskog i Humelsa, a videćemo da li će istim putem i Sančo.

Englez će koštati sigurno preko 100 miliona evra, Bajern retko kada baca tolike pare za igrače, ali bi to moglo da se promeni.

Ako dođe, Bajern bi imao strašan napad, Sane i Gnabri i Sančo u rotaciji, pošto je jasno da je Daglas Košta samo privremeno rešenje.

Obrni okreni, Sančo će biti izdajnik godine - ako ode u Bajern prema Dortmundu, a ako ode u Liverpul, prema Junajtedu sa kojim je navodno postigao lične uslove pre nego što je transfer propao...

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOOL
Wednesday, 07.10.2020
02:32

Juce to niste znali a vec danas sve to znate. nigde nisam nasao njegov itervju gde je to izneo, verovatno je vas licno zvao pa saopstio. Ja sam govorio stalno da Junajted nece dovesti Sanca, niti su sposobni niti on zeli u klub koji se raspada na svim nivoima, a trener kikiriki za 4 norvesku ligu. Cak mi je i drago sto nisu sopili te pare, ne mislim da bi ista napravio u PL, makar ne u Junajtedu, tako da neka putuje gde zeli.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 06.10.2020
23:37

Da, ako ode u Liverpul izdace United hahahahhaa

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 06.10.2020
21:29

U budućnosti bi Gnabri mogao da zaigra uz Levandovsksog, ta pozicija mu možda i najviše odgovara, pa bi bilo mesta za svu trojicu. Nojer Dejvis Ernandez Zile Pavard Kimih Gorecka Sane Sanco Gnabri Leva - ovako bi to izgledalo u 4-4-2 sistemu.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 06.10.2020
19:48

On ce preci u MU samo je pitanje vremena da li ce to biti na zimu ili sledece ljeto