Bomba - Salah odbio dve ponude, čekaće još godinu dana, Liverpul našao golmana i napadača!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.06.2019.
08:24
Izvor: Sportske.net

Navodno su na "Enfild" stigle dve ponude, Klop nije imao ništa protiv, ako Egipćanin želi da ode, ali Salah ostaje još godinu dana. Rezervni golman blizu, a šta će biti najveće ulaganje kluba ovog leta?

AP Photo/Manu Fernandez
AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

U Engleskoj je vest dana da je Salah odbio dve ponude da napusti Liverpul.

Cena je oko 170 miliona evra, a pošto Junajted ne popušta oko Pogbe, Real i Juventus su izrazili želju da dovedu sjajnog Egipćanina.

Klop je razgovarao sa čelnicima kluba, čak se priča da je pristao da Salah ode, ako izrazi želju, neće nezadovoljne igrače u timu, ali je fantastični fudbaler odbio transfer.

Naime, on želi da ostane još godinu u Redsima da proba posle tri decenije da Liverpulu donese titulu.

Inače, Klop je na putu da dovede rezervnog golmana u pitanju je MekKarti iz Sautemptona, povremeni engleski reprezentativac, a Simon Minjole će napustiti klub.

Engleski mediji pišu da je posle izvesnog odlaska Lovrena u Milan, Liverpul zainteresovan za De Lihta, ali da je transfer malo verovatan i da će kapiten Ajaksa završiti u Pari Sen Žermenu.

U napadu opcija ostaje Timo Verner kao zamena za Staridža, suma je 60 miliona evra i to bi moglo da bude jedino veće ulaganje kluba u ovom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Monday, 17.06.2019
02:55

Zasto bi salah otisao iz kluba koji igra napadacki fudbal, osvojio ligu sampiona i zamalo ligu pored sjajnog sitija. Jos jedan stoper svetske klase tipa kulibali bi im u paru sa van dajkom garantovano doneo premijer ligu.

avatar
damjan89
Sunday, 16.06.2019
18:25

Poslovali su dobri, od prodaje igraca ce zaraditi za Wernera, trebao bi im jos stoper svetske klase i mislim da bi izdominirali...

avatar
deki trbic
Sunday, 16.06.2019
12:58

Dovesti Fakira i Vernera, slobodno moze Salah da ide ako nije zadovoljan, rezervni levi i desni bek, prodati Lovrena, a ako dodje De Liht to bi bilo super

avatar
Normal one
Sunday, 16.06.2019
10:08

Da Klop zeli da proda Salaha on bi bio prodat ispod cene, vlasnici veruju Klopu do neba. Ovo su izmislotine. Ja se nadam da ce doci Fekir,pogotovo ako je tacno da moze da dodje ispod nekih 40 miliona jer niko ne zna kakv ce Cembo biti kad se vrati, a Keita je samo na trenutke pokazivao zasto je doveden i kockanje je ocekivati od njega da ce izneti sledecu sezonu.U napadu bi bio red da se da sansa Origiju, da se rotira sa Firminom . Treba dovesti rezervnog levog beka, kakav god da je Robertson ne moze sam da iznese sezonu a rizicno mi je stavljati Milnera tu. De Liht je vise sad stvar prestiza nego potrebe, kroz 2-3 godine ima potencijal da postane ono sto je VVD sad, ali trenutno posao koji on radi moze Gomez pa cak i Matip.Opet meni se svidja taj igrac i voleo bi da se dovede,ako nista da se pokazu zubi PSZu i Barseloni. Postava kojoj se nadam:Alison-TAA-VVD-De Liht-Robertson-Fabinjo-Henderson(c)-Fekir-Mane-Firmino-Salah.

avatar
lpool
Sunday, 16.06.2019
12:33

Mislim da bi bila greska da se oslanjamo previse na Origija, lik jeste zasluzio da bude upamcen u istoriji kluba ali ako zelimo da ponovo napadnemo ligu moramo da dovedemo jos jednog dobrog igraca koji moze da pokrije vise pozicija u napadu, pogotovo ako uzmemo u obzir reprezentativne obaveze i kasno prikljucenje najboljih igraca ostatku tima..

avatar
L F C
Sunday, 16.06.2019
13:10

Apsolutno se slazem s tobom brt, jedino mislim da ce keita konacno uspeti da se adaptira i pocne da opravdava ulozeni novac. Isto je i fabinjo u pocetku bio malo slabiji ali je sa vremenom postao prava hobotnica na sredini terena. Nadam se samo da keiti treba vise vremena inace u suprotnom ce tesko izneti sezonu. Pozz brt

avatar
MarioJ
Sunday, 16.06.2019
09:55

Ova Liverpulova priča bez puno pojačanja ne pije vode. Ako hoce da ostanu uz Siti i da se bore za titulu u Premijer Ligi neophodan im je vrhunski štoper, veznjak pa i jedan napadač.

avatar
äxwell
Sunday, 16.06.2019
12:13

Za sada ni Siti nije nista jaci. Cak sta vise gube neke igrace. Lvp ce dovesti lijevog beka na fazon Gomeza, tj da moze igrati i stopera..Vrhunski stoper im ne treba! Imaju Matipa koji je kriminalno podcjenjen i Gomeza koji je izuzetno talentovan i vec je pokazao da moze biti rame uz rame sa Virgilom. Dovesce drugog golmana. I vjerovatno napadaca za klupe...Siguran sam da Klop ozbiljno racuna na Ox-a i Keitu...Ox ocigledno pokazuje na treningu da bi mogao biti ozbiljan faktor sledece sezone jer mu u suprotnom ne bi nudili produzenje ugovora a Keita ce tek sledece sezone biti na svom nivou. Tako da nema potrebe za nekim panicnim kupovinama..To nije u stilu uprave Lvpa..Ako neko ima dostupan oni ce ga dovesti, ako nije cekace ga sledece sezone..

avatar
lpool
Sunday, 16.06.2019
09:11

Gde bre nalazite ove vesti?? Pratim sve liverpulove portale i mogu vam reci da svaki dan bas kod vas pronadjem bar jednu ekskluzivu :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 16.06.2019
09:11

Kakvog izvesnog odlaska?!

avatar
BlueBoy84
Sunday, 16.06.2019
08:49

Tanko za titulu u engleskoj

avatar
äxwell
Sunday, 16.06.2019
12:05

Ako su mogli osvojiti 97 bodova sa ovim timom i LS onda stvarno ne znam sta je debelo za tvoj pojam?! Zamjeniti ove igrace sa klupe koji odlaze i idemo opet!

avatar
äxwell
Tuesday, 18.06.2019
22:22

Ma da, sve sudije namjestile...Tjesi se sa tim..Sigurno je lakse progutati..

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.06.2019
00:01

Sudije za LŠ, tanka konkurencija i 2 mesto u ligi

avatar
JC\'90
Sunday, 16.06.2019
08:34

Stoper i centarfor za prvih 11. Golman, levi bek, mozda i centralni vezni za rezerve.

avatar
äxwell
Sunday, 16.06.2019
12:17

U prvih 11 ne moze igrati centarfor kako ti kazes! U rezervnoj formaciji 4231 moze, al to je za ulaske sa klupe, a ne za prvih 11..Jer tesko je naci boljeg igraca od trojke u napadu za manje od 100m! A stopera trebaju dovesti ako prodaju Lovrena...Siguran sam da i hoce..Al opet, nece biti za prvih 11..