Bomba sa Apenina, Milanovu mrežu će čuvati Srbin!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.05.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net

Donaruma je sve bliži odlasku, prvi pik Milana je naš čuvar mreže...

Epa/Anatoly Malatsev
Epa/Anatoly Malatsev

Povezane vesti

Izgleda da, iako Donaruma želi da produži ugovor, od toga nema ništa, dve strane su kako piše "Gazeta" daleko. Problem je što Milan želi da smanji troškove, sa druge strane, Rajola traži bonuse, ali i ubeđuje svog klijenta da ne napravi grešku kao prošli put i ostane.

PSŽ je najzainteresovaniji za "Điđa", momka koga je Mihajlović gurnuo u vatru sa 16 godina. Donaruma bi dobio više od sadašnjih šest miliona po sezoni, jednom je odbio PSŽ koji traži novog golmana, čini se da bi imao mnogo bolje uslove u Francuskoj.

Pominjan je i Real, kao i Čelsi ako se Lampard izbori da se oslobodi Kepe, ali italijanski mediji pišu da je najrealnije da Donaruma završi u Parizu.

Milan će pustiti i Rejnu koji je na pozajmici u Aston Vili, traže golmana, a kako tvrdi tamošnja štampa prvi pik je naš Rajković.

Naime, srpski golman posle sjajne godine u Remsu ima ponudu Sevilje, ali je Milan mnogo veći klub i ogromna šansa za nekadašnjeg Zvezdinog golmana.

On je primio samo 18 golova u 27 mečeva lige, 12 puta sačuvaoo mrežu u šampionatu. Rems ga je doveo za pet miliona evra, sada bi mogao da zaradi mnogo veći novac i sigurno je da neće oklevati, ako stigne ponuda Milana.

Za Rajkovića je vreme, jači klub i jača liga, videćemo hoće li preći u jedan od najvećih klubova na svetu.


Kazino

Milan želi i Luku Jovića, ali čini se da je to daleko od realizacije i da su male šanse da "Rosoneri" dovedu napadača Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 19.05.2020
12:03

Ako su ludi da ovo urade

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 19.05.2020
12:02

Mozda to i ne bi bilo lose.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 19.05.2020
11:02

Ovo bi bila fantasticna stvar i za Rajkovica i za srpski fudbal!
Milan mozda nije evropska sila kakva je nekad bila, ali je i dalje veliki klub koji pretenduje na Evropu i igrace u vrlo jakoj ligi

avatar
Amalainter
Tuesday, 19.05.2020
09:54

Tako je Rajkovicu!! Pokazi ko je najbolji golman na Balkanu!!