Bomba Reala u "pet do 12"? Pa, ovo bi bio posao leta!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.10.2020.
08:21
Izvor: Sportske.net

Da li će Madriđani imati dovoljno vremena?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real Madrid je ovog leta odlučio da se odrekne "škarta" i svega što mu nije potrebno, kako bi uštedeo novac za "galaktičku" 2021. godinu kada se očekuju dolasci Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda.

Ipak, As je danas lansirao zanimljivu priču i mogućnost da Real i Lion postignu dogovor u "pet do 12" za Usama Auara!

Sjajni Francuz je ovog leta bio velika želja Arsenala, želeo ga je i Juventus, ali je Lion "fiksirao" cenu na 50 miliona evra i nije želeo da je spusti.

Ipak, Real ima svog džokera u ovoj igri, pošto bi Madriđani u suprotnom smeru poslali otpisanog Marijana Dijaza i još 20 miliona evra!

Ako uzmemo u obzir da je Marijano precrtan, da neće igrati, a da ga u Lionu vrlo dobro znaju, jer je u sezoni 2016/17 postigao 21 gol za francuski tim pre povratka u Real - onda bi zaista moglo da dođe do realizacije.

Zidan je javno hvalio trojicu svojih sunarodnika, Mbapea, Pogbu i Auara, a ni trener Liona nije ostao nedorečen po pitanju ovog posla.

"Auar je odličan fudbaler i jednog dana bi mogao da zaigra u Real Madridu", rekao je Rudi Garsija u subotu uoči utakmice sa Olimpikom iz Marseja.

Nema sumnje da bi ovo bio posao leta, Real bi za male pare i igrača na koga računa, a koji godišnje zarađuje čak pet miliona evra, uz malu doplatu - dobio džek pot.

As dodaje da nije isključeno i da se ovaj posao samo odloži do zime, ako ne uspeju da ga završe do ponedeljka uveče.

Pratimo rasplet situacije!

Baner 13

Ko se ovome nadao! Transfer dana, definitivno!

Posted by Sportske.net on Saturday, 3 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke