Bomba? Parižanima dojadilo natezanje, našli novog napadača? Ikardi "visi", Kutinjo u "crvenom"?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2020.
20:06
Izvor: Sportske.net

Klubovi pregovaraju, izgleda da je PSŽ blizu zaključenja posla. Ovo nikako ne odgovara Interu. Arsenal pokušava nemoguće?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Glavna vest ove večeri u Engleskoj je da Arsenal pregovara sa Pari Sen Žermenom, oko prodaje kapitena.

Naime, Obamejang neće potpisati novi ugovor sa "Gunerima", on je na prodaju, a Leonardo kome je dosta preganjanja oko Ikardija je rešen za završi posao.

Suma bi za 30-godišnjeg Gabonca koji se afirmisao u Sent Etjenu oko 40 miliona plus bonusi, a jasno, Parižani mogu da mu u najmanju ruju garantuju sadašnju platu od 12 miliona evra.

Obamejang je gledao ka Realu, kao i Barseloni, ali "Los Blankosi" neće kupovati novog napadača, dok sa druge strane Barsa uzima Lautara Martineza.

Šta se desilo sa Ikardijem?

Argentinac nije posebno raspoložen da ostane u Parizu, plus, Inter je odbio 50 miliona za svog nekadašnjeg kapitena, plus 10 bonusa, oni traže da Parižani isplate svih 70, a ako ga zatim preprodaju Juventusu, u kasu Intera legne još 15 miliona.

Za Ikardija nema mesta u Interu, danas su ponudili Kavaniju ugovor, ali moraju da se oslobode Maurita. Jedna od varijanti o kojoj se priča je Čelsi, ali je to na dugom štapu.

Baner live stream


Argentinac ima ugovor još dve godine, ako ga ne prodaju, u Interu će imati problema da dobave dodatni novac za prelazni rok. Namera Ikardija je da ili ostane u klubu ili pređe u Juventus, no to je zaista teška misija, imajući u vidu odnose dva kluba.

Ovo nije sve, prema informacijama medija Arsenal pokušava da zakaže razgovore i dovede makar na pozajmicu Felipea Kutinja za narednu sezonu. Arteta je tražio od kluba da pokuša da se dogovori sa Barselonom, kako bi eventualno narednog leta otkupio Brazilca koga želi i Čelsi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 25.05.2020
10:23

Sedece Icardi na klupi ako ostane i Lautaro..pa mozda i na tribinama..ja uvek kazem steta!

avatar
Колатерална Штета
Monday, 25.05.2020
09:49

Teško da će Lautaro igde ove sezone...