Bomba! Ovaj transfer Bajerna bi promenio odnos snaga u evropskom fudbalu! Zamislite tandem sa Levom?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.07.2020.
12:50
Izvor: Sportske.net

Bajern je već kupio nekoliko igrača, još dvojica bi zatvorila odličan prelazni rok...

EPA-EFE/Stuart Franklin /
EPA-EFE/Stuart Franklin /

Povezane vesti

Edinson Kavani će završiti svoju odiseju u Pari Sen Žermenu posle osam godina, ističe mu ugovor, odigraće još mečeve u Ligi šampiona u avgustu, a treba da izabere novi klub.

Pominju se Napoli i Roma, prvi nemaju novac, za druge je vezana eventualna prodaja južnoameričkom konzorcijumu koja nije realna. "El Matador" traži 10 miliona po godini, ugovor na tri sezone, to italijanski klubovi ne mogu da plate.

Inter je razmišlja u slučaju prodaje Lautara Martineza, ali Konte želi Džeka i neki drugačiji tip napadača. Atletiko je odustao suočen sa zahtevima Urugvajca, pričalo se o Njukaslu, ako ga kupe Arapi, a Kavani nije raspoložen da ide u MLS kod Bekama, tamo bi dobio novac, ali on smatra da može da igra na vrhunskom nivou.

A sada se pojavila nova informacija koja je odjeknula kao bomba.

Naime, Bajern hoće Urugvajca, oni osim Levandovskog nemaju klasičnog napadača, nisu kupili Vernera, tu je mladi Fiete Arp ali on se nije proslavio ni u trećoj ligi u drugom timu, nije još debitovao za seniore. Levandovski je neprikosnoven, ali u Bajernu razmišljaju, imaju Milera, no ako bi doveli Kavanija (morao bi da smanji ugovor na dve godine), svakako bi imali neverovatan napadački potencijal, Tomas Miler ipak bolje deluje kao polušpic.

baner


Već su doveli Sanea, Kuasija i rezervnog golmana Nubela, žele Maksa Aronsa iz Noriča, sjajnog beka koji košta oko 20 miliona evra, čekaju odluku Alabe, a mogu da idu Boateng, verovatno Havi Martinez i Tijago Alkantara. Priča oko odlaska Kingslija Komana nije realna, a Perišić bi trebalo da ostane još godinu na pozajmici.

U svakom slučaju dolazak Kavanija bi odjeknuo kao bomba, a Arons bi bio odlično rešenje za bekovske pozicije, može da igra kraj obe aut linije, mada je primarno desni bek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 29.07.2020
05:33

Mogu ga dovesti jedino da ulazi umjesto Lewandowskog zadnjih 20 min i da ga mijenja kad je ozlijeđen. Niti će Cavani na to pristati, niti će Bayern igrati sa njima dvojicom u špicu. Tako da bišta od ovoga

avatar
toma1980
Tuesday, 28.07.2020
21:13

Ja mislio Bayern dovodi....Mbapea,Ronalda,Neymara!
Pa naravno da im je Kavani jedina Opcija.....pogotovo od kako su izgubili Vernera!!!!

avatar
Mirjevac
Tuesday, 28.07.2020
19:01

Od ovog nema nista, Kavani trazi velike pare Bajern to nece da plati, zato od toga nema nista! Kavani ce vise zaradjivati id Levandovskog i to nece moci u Bajern ne placaju previse! Kavani ce da se izbefira i nece naci klub sa njegovih trideset i kusur godina niko njemu nece da placa 10 miliona za godinu on je star igrac!

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 28.07.2020
16:51

Mančesteruntrwba iskustvo u napadu i klasična 9ka

avatar
Karambol
Tuesday, 28.07.2020
15:33

Ovo bi bio top transfer za Bajern, slobodan je igrac i moze puno znaciti Bajernu kao alternativa,moze Kavani odigrati jos 1-2 dobre sezone sigurno.

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 28.07.2020
21:01

Slažem se, mogli bi igrati i zajedno u tandemu kada jurimo rezultat. Kavani, Ndombele, Kamavinga i Dest ili Arons (svidja mi se čak više od Desta) bi mogli da dodju, a treba očekivati odlazak Perisica, Odriazole, Kutinja(mada bih ja pokušao da ga zadržim na pozajmici, ali ako i on ode krećemo po nekog talentovanog pleja iz Barsine škole), Tiaga, Tolisoa, možda čak i Martineza. Golmani:
Nojer, Nibel, Fruhtl
Odbrana: Dejvis, Alaba, Ernandez, Zile, Boateng, Pavard, Kuasi i Arons
Vezni red:Kimih, Gorecka, Kamavinga, Ndombele, Miler, Kutinjo
Napad:Sane, Gnabri, Koman, Leva i Kavani

avatar
Karambol
Wednesday, 29.07.2020
13:45

To bi bilo top kad bi doveli ove igrace sto si naveo,ali ja sam se malo razocarao u upravu zato sto kukaju kako nemaju pare zbog ekonomske krize koja je zadesila svet. I sam znas kao navijac Bajerna da nismo trosili uopste u predhodnim transfer rokovima mnogo para za igrace,ovog leta je samo Sane dosao za 49 miliona dok su Nibel i Kuasi dosli za dz. Napustaju nas dosta bas igraca, pogotovo u veznom redu Tijago,Toliso,Martinez. i ja bih voleo da Kutinjo ostane,mislim da bi kidao u novoj sezoni, svakako su nam jos 2-3 top pojacanja neophodna. Arons,Ndombele i Kavani uz ostanak Kutinja i Alabe,to bi bio dream-team brate :) realno mozemo da otkupimo Perisica i da odradimo trampu sa Totenhemom za Ndombelea posto ga Murinjo zeli,ali naravno uz nas doplatu jos nekih 20-30 miliona,Kavani bi bio za dz,Arons bi kostao 20,i sa Saneom potrosili bi 100 miliona,ali i uzeli bi od prodaje Alkantare,Tolisoa i Martineza nekih 70 milki.

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 28.07.2020
15:31

Pročitao sam negde da Kavani ide u Benfiku, ali bi Bajern bio pun pogodak