Bomba iz PL, Jović u Ligi šampiona, zajedno sa lošim dečkom engleskog fudbala?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 10.07.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Zidan ponovio da računa na njega, ponuda stigla u Madrid!

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Posle informacija o odlasku Luke Jovića odnosno o tome da je Real spreman da ga proda, Zidan je rekao da je Srbin odličan igrač, da je imao problema, da je i sam nezadovoljan onim što se dešava.

"Računam na njega za sledeću sezonu", tvrdi Francuz.

Ali, pita se Perez.

On navodno želi da izvuče veći deo novca za Jovića koji je meta kritika, Milan je tim koji želi Srbina, sada se čak pominje i Juventus, ali čini se da u tim navodima nema nikakve podloge, osim da Juve traže "devetku".

Plus i da ga uzmu na pozajmicu, sa otkupom, oni ne bi pristali kao u slučaju Morate da ugrade klauzulu o otkupu, i razigraju Luku za Real.

Bomba je stigla iz Engleske.

Naime, Lester veruje da bi mogao da stigne do Jovića i upari ga sa Vardijem. Naime, "Lisice" iako igraju mnogo slabije nego pre pandemije, i dalje se nadaju da će završiti u top 5 (ili četiri, ali Sitijeva kazna bi značila da i peti ide u Ligu šampiona).

baner


U ovom trenutku ekipa Brendana Rodžersa je pala na četvrto mesto, ima bod više od Junajteda, ali sedam od Vulsa, do kraja su četiri kola. Siti će saznati sudbinu o suspenziji u ponedeljak, tada će biti jasnije, ako ostane na snazi, Lester ne bi imao ništa protiv ni da bude peti i igra Ligu šampiona.

Imaće novca za Jovića, platili bi ga oko 40 miliona sa bonusima, Rodžers veruje da bi bio idealno pojačanje, od napadača ima Ajoze Pereza i Kelečija, ali nema klasičnog napadača. Slimani je na pozajmici u Monaku, ali klub pokušava da ga proda, Jović bi zaista dobio pravu šansu i ne bi bio pod tolikim pritiskom.

baner

Čeka jasno Milan, koji je mnogo veći klub, ali neće igrati u Ligi šampiona.

Videćemo šta će se dešavati, zamislite tandem Jović-Vardi!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 10.07.2020
22:39

Nema ništa od toga. Jović sledeća 9ka Real Madrida u narednoj deceniji

avatar
Crzy Crzic
Friday, 10.07.2020
16:10

Nije isto kada se sam moras boriti za lopte, prostor, suteve, i situacije i kada imas jos dvojicu (najmanje) koji igraju za tebe (Kostic i Gacinovic) i koji ce uvijek radije dodati, ili centrirati na Jovica nego na nekog drugog. Tako da..... Jovicu, drzi se ti svoje starlete i daleko ces dogurati

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 10.07.2020
16:02

Ovo bi bilo TOP

avatar
Offside
Friday, 10.07.2020
14:55

Ne bi bio pod pritiskom?Pa pod vecom lupom i pritiskom bi bio u daleko jacoj ligi od nase gde bi svaki kiks i promasaj bili odmah pod lupom i udarom.

avatar
Dexa
Friday, 10.07.2020
13:28

Konačno objasniti "igračini" Mitroviću- šta je napadač !

avatar
Ša-la-la-la
Friday, 10.07.2020
13:03

Ovaj Jovic ce uvek u svetu fudbala ostati poznat kao bomba i onaj koji je preko medija zaigrao u 100 klubova a nigde da nije zaigrao. Eto, ali bomba je bomba, pa makar i nikad ne eksplodirala...

avatar
Manchester UTD
Friday, 10.07.2020
12:11

Spor je Jovic za standarde napadaca u PL, a i mislim da jednostavno nema kvalitet. Njemu bi legla ili Nemacka, Italija ili Francuska, ako uspe da vrati formu. Nadam se da gresim, zaista bih voleo da imamo nekog napadaca svetske klase.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 10.07.2020
11:31

Pa nisu ludi , nadam se ...

avatar
BlueBoy84
Friday, 10.07.2020
22:41

Ma de su ludi baš toliko u Madridu. Ne ide on nigde