Bomba iz komšiluka - Istorijski transfer, novi Hrvat u Madridu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.08.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Kakav transfer!

EPA-EFE/FILIPE FARINHA
EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Povezane vesti

Hrvatski mediji lansirali su danas informaciju, potvrđenu iz više izvora, golman zagrebačke Lokomotive Ivo Grbić novi je član Atletiko Madrida!

Spekulisalo se da je Marko Dmitrović prva želja Atletika, da bude zamena za golmana Adana koji je napustio klub, ali je naš golman odlučan u nameri da bude prvi izbor u svom sledećem klubu.

Uz to, Eibar je tražio od početka preveliko obeštećenje za Dmitrovića, još od prošle sezone kada se spekulisalo da ga i Barselona želi umesto Silesena kao zamenu za Ter-Štegena.

Bilo kako bilo, brojni izvori iz Hrvatske su preneli da su Atletiko i Lokomotiva postigli dogovor o obeštećenju od četiri miliona evra, uz dodatna dva kroz bonuse.

Zanimljivo, Ivo Grbić je u Lokomotivu stigao besplatno, pošto je splitski Hajduk procenio da nema kvalitet i odbio da produži ugovor sa njim.

Lokomotiva je "dupli" pobednik, nakon istorijskog drugog mesta na tabeli HNL, sada je i kaparisala istorijski transfer - Ivo Grbić je najskuplji golman u istoriji hrvatskog fudbala.

Inače, ne treba da podsećamo da se ovako kolonija Hrvata proširila u Madridu, pošto je Luka Modrić član Reala, a u Atletiku već igra Šime Vrsaljko, a do ne tako davno i Mateo Kovačić je bio u "kraljevskom" klubu...

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.08.2020
21:57
avatar
Wizard08
Wednesday, 12.08.2020
21:12

Wow istorijiski transfer

avatar
Südkurve München
Wednesday, 12.08.2020
21:03

Dinamova filijala radi perfektan posao, steta sto to njihova braca iz BG sa Teleoptikom