Bomba - Bane Ivanović se vraća u Premijer ligu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.07.2020.
16:30
Izvor: Sportske.net, novosti

Kakva vest!

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

U danu kada se pojavila informacija da bi karijeru mogao da završi u Crvenoj zvezdi, stigla je prava bomba - Branislav Ivanović se seli u Everton!

Ovu vest prenele su Novosti, dogovor je veoma blizu:

"Pregovori Ivanovića sa "liverpulskim karamelama" su u završnoj fazi i on će najverovatnije od sledeće sezone ponovo igrati u Premijer ligi, pod vođstvom iskusnog trenera Karla Ančelotija, koji je i želeo da u svom timu ima ovakvog snažažnog i prekaljenog asa", navode Novosti.

Ne treba zaboraviti da je Ivanović bio nezamenjivi član Anćelotijevog Čelsija koji je osvojio duplu krunu u sezoni 2009/10.

Ivanović je slavu stekao igrajući u Premijer ligi, sa Čelsijem je osvojio bukvalno sve moguće trofeje, od 2008. do 2017. godine kada je odlučio da se preseli u Zenit.

Sa ruskim timom je osvojio duplu krunu ove sezone, ali nije pristao da potpiše novi ugovor pod promenjenim uslovima, pa je ovog leta slobodan u izboru nove sredine.

Očigledno je da je Karlo Anćeloti uvideo dobru priliku da dovede iskusnog defanzivca i čoveka od poverenja, pošto je Everton imao brojnih problema u poslednjoj liniji tima ove sezone.

Sve u svemu, čekamo dalji rasplet i više informacija u narednim danima...

baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jamesdin
Monday, 27.07.2020
07:56

Možda u ligu 1, više nije ni za chempionship

avatar
BlueBoy84
Sunday, 26.07.2020
23:03

Bane legenda. Ej igraće opet u najjačoj ligi sveta kao tražen igrač, a nama za repku ne valja. Aman bre dokle više. Ko kez odlazi

avatar
cupavci
Sunday, 26.07.2020
17:05

Dolazi on u Zvezdu kao i Prijovic