Boban i Maldini pronašli pojačanje u Primeri?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 17.06.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Agent Čileanca viđen danas na "San Siru".

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Milan se danas "oslobodio" jednog defanzivca, ali tek tandem u bordu "Rosonera" ne časi časa već nastavlja da razmišlja o kvalitetnim pojačanjima za svog novog trenera Đampaola.

Postoje pregovori koji su već u toku oko Veretua i Marijana Ruia iz Napolija, ali danas je primećen dolazak poznatog španskog agenta Pako Kasala, pretpostavlja da je došao u Milano kako bi ponudio usluge svog klijenta iz Alavesa.

Radi se o dvadesetpetogodišnjem Giljermu Maripanu, koji se trenutno nalazi na Kopa Amerika sa reprezentacijom Čilea.

Maripan igra na poziciji štopera, u Primeri igra već dve godine. Prošle sezone je imao odlične partije, njemu i saigračima je zamalo izmakla Evropa što bi bilo veliko iznenađenja za mali klub poput Alavesa.

Po transfermarkt-u trenutno vredi petnaest miliona evra, videćemo da li če legende "Rosonera" uspeti da nađu dogovor sa agentom Čileanca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar 7
Monday, 17.06.2019
21:17

Milanu uz Caldaru i Romanjolija treba samo jedan stoper za rotaciju i to ako odu Musacio i Zapata.Licno bih voleo nekoga iz Serie A,nema potrebe preplacivati igrace iz drugih liga,narocito sto je tu i Kalabria koji moze uskociti u slucaju da se bas dvojica povrede,suspenduju i sl...Tu je i mladi Dialo iz podmlatka...Definitivno nema potrebe za raznoraznim Lovrenima i sl...Pozdrav...