Boateng otkrio novi klub Balotelija?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 13.08.2018.
12:28
Izvor: Sportske.net

Jasno je da će italijanski napadač napustiti Nicu, ali nikako da prelomi gde će nastaviti karijeru.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Novi trener Nice, Patrik Vijera je nedavno izjavio da je Baloteli nezadovoljan i da će sigurno napustiti tim, kao i to da će mu klub pomoći kako bi ispunio njegove zahteve, takođe, on je rekao da mu nije potreban igrač koji neće imati želju da se dokazuje i koji je mislima već van Nice.

Pominjali su se Marsej, Napoli i Parma, a u poslednja dva dana se u igru uključio i Sasuolo.

Marsej i Parma očigledno nisu spremni da ponude Baloteliju ogromnu platu kako bi ga doveli i ispunili njegove lične uslove, dok Napolijev predsednik nije fan "Super Marija".

Mario Baloteli je juče napunio 28 godina, a rođendan mu je čestitao i Kevin Princ Boateng, a to je uradio na vrlo zanimljiv način.

"Srećan rođendan Super Mario, uvek je zabavno sa tobom. Uskoro ćemo igrati opet zajedno", napisao je Boateng na svom Tviter profilu.
Da li to Boateng zna nešto? Inače, Boateng od ovog leta nosi dres Sasuola, pa je očigledno da Sasuolo želi da dovede ovog fantastičnog napadača.

Dvadesetosmogodišnji napadač ima ogromnu želju da se vrati u Seriju A, da li će to biti baš Sasuolo i da li će oni opet zaigrati zajedno, baš kao u Milanu, nema još puno vremena do kraja prelaznog roka, a italijanski timovi čekaju raširenih ruku ovu "ludu glavu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke