Blokada za Bufona, evo šta se isprečilo odlasku u Pariz!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
13:53
Izvor: Sportske.net

Zbog toga nije ni objavljen dogovor, niti je izvesno da će ga biti. Odluka za nedelju dana, ali ne u Parizu.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

I dalje se čeka da Đanluiđi Bufon pristane na ponudu Parižana, ali izgleda da su se isprečile neke stvari.

Prva je kazna UEFA koja bi mogla da bude i četiri utakmice što bi verovatno uticalo na Parižane, mada ih verovatno ne bi sprečilo da ga angažuju.

Problem je u nečemu drugom. Za nedelju dana, PSŽ će biti pred UEFA, čeka ih istraga oko FFP i odluka.

Ona neće biti izbacivanje iz evropskog takmičenja, ali bi mogla da podrazumeva blokadu broja igrača, ograničavanje plata, ali i registracije novih fudbalera za Evropu.

To je uobičajena kazna, recimo desilo se Interu pre par sezone u LE, da dovedu fudbalere koji ne mogu da igraju Evropu.

Ako se to desi, od dogovora nema ništa, sigurno je da Parižani neće platiti Bufonu 8 miliona evra da bi samo branio u domaćim takmičenjima koja osvoje pre nego što prvenstvo počne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Friday, 01.06.2018
22:58

PSG nije Francuski Bajern, pa cak i Bajern izgubi nekad titulu nista nije sigurno pogotovo u PSG-u gde sve zavisi od novca, tj formu i raspolozenje jedino drzi visoka plata. Milan ostaje npr veliki i u najvecoj finansijskoj krizi, PSG bez novca ostaje neki tamo Francuski klub koji je imao po neku dobru godinu, i uspeo zamalo da ode u polufinale Lige sampiona. Sto se tice kazne morala bi UEFA bar nesto da preduzme, organizacija ciji je slogan fer plej dopusta da neko ulozi 500M evra i takmici se sa klubovima koji jedva uloze 50. Da citiram bez navodnika izem ti takav fer plej..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 02.06.2018
16:09

Milan jeste veliki, ali pitanje je vremena kad ce ponovo biti na istom nivou, Maldini i Nesta su otisli u penziju nikakve zamene nisu dosle, T Silva prodat nije dovedena dostojna zamena, Pirlo,Gattuso takodje, u napad nekad su imali Ronalda, Robinha,Kaku,Shevchhenka,Ibrahimovica,Inzaghija a sad koga imaju ...

avatar
FAUWEBUBA
Saturday, 02.06.2018
19:36

Pa to i kazem sad nemaju nikoga ali su opet veliki, da nema novca tj kad bi transferi bili u granicama normale, i kada bi UEFA imala zakon po kojem bi plata igraca bila limitirana na 10 Miliona € npr. godisnje, 95% fudbalera PSG-a bi pre PSG-a izabrali Milan.

avatar
3x3
Friday, 01.06.2018
14:36

Pre nego sto prvenstvo pocne su osvojili i prosle godine, ali malo sutra. Prvi favorit svakako, ali Monako je dokazao da to ne mora nista da znaci.