Blekijev saigrač na ceni, u trku ušla još dva velikana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.03.2019.
10:12
Izvor: Sportske.net

Moraće da spreme ozbiljan novac.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Nekoliko fudbalera Fiorentine zainteresovalo je velike evropske klubove ove sezone, u centru pažnje jeste reprezentativac Srbije Nikola Milenković, ali tu je i Federiko Kijeza.

Sin proslavljenog Enrika već nekoliko godina igra na vrhunskom nivou, reprezentativac je Italije i jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji na Apeninima.

To nije moglo da ostane neprimećeno, pa su se u trku za njegov potpis pored Juventusa i Intera uključili i Liverpul i Bajern Minhen, piše Republika.

Emisari sa Enfilda su ga u nekoliko navrata već gledali u akciji, 21-godišnjak je procenjen na 50 miliona evra, ali Viola bi mogla da dobije i više od toga.

Bajern se i dalje drži principa da za transfere ne izdvaja više od 100 miliona evra, a vezista se uklapa i u koncept podmlađivanja ekipe iz Bavarske koja sigurno sledi na kraju sezone.

Na 28 utakmica Serije A ove sezone, Kijeza je postigao šest golova i upisao tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Monday, 25.03.2019
11:43

Kjeza je mnogo jak igrac nema sta, ali je on po statistici sutirao vise od 60 puta ove sezone na gol i dao samo sest golova od 60 pokusaja, sto znaci da ce on mnogo vise u buducnosti morati da poradi na preciznosti suta lopte, kad neko toliko puta sutne loptu i pogodi samo sest puta iz toliko pokusaja, onda je to lose, ostalo sve ima brzinu do driblinga i pregleda igre

avatar
Mangus
Monday, 25.03.2019
11:39

Fiorentina ima fantastican tim. Kijeza, bleki, simeone, pa golman (zaboravio sma mu ime), mogu lagano da im donesu 150 miliona na danasnjem tržištu. Kijeza 60,bleki 30, 40ak za simeonea...

avatar
MarioJ
Monday, 25.03.2019
11:15

Do prije samo 6 godina cijena ovakvog jednog mladog, talentovanog ali još uvijek ne izgrađenog i talentovanog igrača bi bila maksimalno 40 miliona evra. Sad poslije jedne sezone igraci kao Kijeza, Milinkovic Savic, De Light, De Jong, Sančo imaju cijene od 100 miliona evra?!