Bleki Milenković uzrok svađe u Junajtedu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.10.2018.
11:31
Izvor: Sportske.net

Ovo će samo produbiti jaz između vodećih struktura i trenera. Šta nedostaje Srbinu?

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Remi u Londonu, ukus poraza jer je ispuštena pobeda u poslednjim sekundama, ali ono što smo se uverili, pogotovo u prvom poluvremenu, odbrana Junajteda je očajna.

Samo Fulam, Kardif, Hadersfild i Barnli su primili više golova od "Đavola", De Hea je savladan 16 puta.

Zbog toga je jasno gde je Murinjov tim, Siti i Liverpul su primili po tri gola ove sezone.

Murinjo želi dva štopera iz Serije A, ali klub je stavio rampu. Naime, Ed Vudvord smatra da su Kalidu Kulibali i Nikola Milenković preskupi.

"Tajms" tvrdi da je Senegalac nemoguća misija jer Napoli traži 100 miliona i samo svetski rekord za štopera bi mogao da ga odvede iz kluba.

Što se našeg Blekija tiče, Fiorentina pregovara sa Juventusom, ali bi prihvatila navodno između 50 i 60 miliona evra za srpskog reprezentativca. On ima 21 godinu i ugovor do 2021.

No, Vudvord smatra da su pomenuti igrači preskupi, a navodno je i bojazan da bi Milenković mogao tako brzo da se uklopi jer nema dovoljno iskustva. Ovo će pogoršati dodatno odnose u Junajtedu, sledi meč sa Juventusom koji bi mogao očajnu odbranu da izloži novim iskušenjima protiv moćnog italijanskog šampiona.

Partizan čeka rasplet, 10% od Milenkovićevog transfer će se sliti u kasu crno-belih, što bi značilo da bi mogli da inkasiraju između pet i šest miliona evra, podsetimo prodali su ga za sumu od pet miliona.

Milenković, inače rekorder među štoperima Serije A će danas biti u timu Fiorentine koja dočekuje Kaljari od 18 časova i nada se da bi novom pobedom kod kuće mogla ponovo da se nađe na pozicijama koje vode u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 21.10.2018
13:38

Mislim da za Milenkvocia i ManU nebi bilo dobro da odmah dodje jer se nebi odmah adaptirao jedino u slucaju da dovedemo jos jednog iskusnog stopera ja sam za Manolasa koji ima klauzulu od 36mil a klasa je za sve nase stopere

avatar
Strah
Sunday, 21.10.2018
12:23

Ne sumnjam u ovog momka,toliko je skroman,pozrtvovan na terenu I pre svega talentovan da je samo pitanje u kojem ce vrhunskom klubu biti komandat odbrane I kapiten narednih deset godina.

avatar
Stratford
Sunday, 21.10.2018
11:58
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Sunday, 21.10.2018
11:49

Ovo sam izvukao iz VASE vesti i VASEG teksta iz/od marta prosle godine: "Transfer je dogovoren, Nikola Milenković je od 1. jula fudbaler Fiorentine. Vrednost transfera je 5.1 milion evra. Sav novac ide u Partizanovu kasu, za razliku od nnekih prethodnih" kazao je Vazura.

Funkcioner crno-belih tvrdi da je transfer Nikole Milenkovića jedan od najvećih u poseldnjih desetak godina i otkriva kakva je situacija sa procentima od naredne prodaje.

"Nema procenata! To je bila dezinformacija" poručuje Vazura.

avatar
Antihepi
Sunday, 21.10.2018
11:47

Боље 100 милиона за Кулибалија. Не улива ми поверење Миленковић,поготово не за 60+ милиона. Ако је Кулибали тај тип Фердинанда,треба да истресу паре.