Blagoslov "Svetog duha", Liverpul dobio strašno pojačanje!

Autor: Stefan Matić
subota 19.09.2020.
14:47
Izvor: Sportske.net

Ekspresan posao "redsa".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U prethodna dva dana pojavila se mogućnost da Diogo Žota uskoro obuče legendarni crveni dres sa "Enfilda" a danas smo dobili i potvrdu od samog trenera Vulverhemptona.

Diogo Žota je novi igrač Liverpula!

"Liverpul dobija sjajnog igrača i dečka, dok Ki ima svetlu budućnost pred njim. Mislim da je ovaj posao najbolje za sve. Diogo je bio srećan ovde, ali normalno je da igrači traže nove izazove", izjavio je Nuno Espirito Santo na današnjoj konferenciji uoči utakmice sa Mančester Sitijem u ponedeljak.

Portugalac će biti plaćen oko 43 miliona evra sa petogodišnjim ugovorom, dok će mladi fudbaler Liverpula Ki-Jana Hoever krenuti putem "Molinoa" za sumu od 10 miliona evra.

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kulina
Saturday, 19.09.2020
18:06

Kada je Werner odabrao Čelzi, rekli su nemaju para, nije im ni potreban itd. Sada samo 7-10mil manje platili Žotu. On ce sada vjerovatno biti Bog fudbala za Wernera.

avatar
Reds8c
Saturday, 19.09.2020
16:54

Lucifer mali je gladan, dajte mu još

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 19.09.2020
15:00

Vise od pola milijarde za klopova pojacanja, a samo jedan domaci trofej za evo sestu sezonu, samo arteta uzeo dva komada, nije klopu neki impresivan skor. Svidja mi se sto liverpul ima jaku akademiju i sto nisu neka legija stranaca, ipak su oni kao brajton a ne neki tamo celsi i city da kupe ceo tim, to sto na klupi u svakom trenutku sede igraci placeni 200 miliona to nije bitno, oni su kao brajton i tacka. Nemoj neko da je spomenuo da je van dajk skuplje placen nego tijago silva, rudiger, zuma, kristensen, tomori i sar zajedno tj svi celsijevi stoperi, jer to nije bitno, oni su kao brajton i tacka, ma tacka, ma nema diskusije tacka kad kazem

avatar
Kolos
Saturday, 19.09.2020
15:19

Ljudi, dajte mu još maramica i bensedin, preti mu totalni kolaps.

avatar
sasa lesa
Sunday, 20.09.2020
10:10

Ja stvarno ne razumem kako neko može da bude toliko opsednut "protivničkim" timom. Što je najgore, to i nije naša liga pa i da razumem. A sve i da je engleska liga "naša liga", opet ne razumem. Danima melje jedno te isto, kako mu ne dosadi da ponavlja every fckng day same thing. Ovaj dečko ispade na kraju 33 mil, što uopšte nisu velike pare a siguran sam da će dokazati da vredi mnogo više. Šta sve nije pričao Ferguson a potrošio milijardu(e) funti na igrače. Tad nije kukao. A ovaj uporno melje za Virgila i Alisona. A koliko je plaćen Megvajer npr? De Gea bio najskuplji golman u PL kad je stigao. Sančez, Fred, Lukaku, itd, itd.. A nisu zaradili ništa u poslednjih par godina. Mi trošimo, nema rasprave ali i zarađujemo. Koliko smo dobili od ugovora sa Nike? Od LŠ, PL? Prodali smo čoveče drvo Solankea za 20 mil. I da platimo igrača 150 mil, siguran sam da nećemo biti u minusu. Čisto sumnjam da je MU u plusu. Mržnja zaslepljuje, ali dobro, bilo bi dosadno da nema ovih ekstremnih hejtera.. ;)

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 19.09.2020
17:03

Oooo pa jel to decko koji tvrdi da nikad ne cita moje komentare a uvek zna sta pise u njima, nego vide li kako je drzak ovak celsi da plati sest stopera manje nego liverpul jednog, ccc kakva plastika je taj celsi, nek se ugledaju na liverpul pa da i oni budi kao brajton

avatar
äxwell
Saturday, 19.09.2020
16:08

Daju oni njemu nesto mnogo jace od toga. Pusti ga, vidis da se sam sa sobom poceo svadjati.

avatar
Душко Лукач
Saturday, 19.09.2020
15:52

Hahahahhahaha....Ala ovo si ubo baš! YNWA

avatar
DickHead Advokat
Saturday, 19.09.2020
15:47

Nisi stavio tacku na kraju.