"Bjankoneri" se povukli iz trke, "Viking" ide u Španiju ili Englesku

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.05.2018.
18:39
Izvor: Sportske.net

Juventus smatra da im krilni fudbaler neće doneti kvalitet.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Preneli smo pre par dana da su Juve, madridski Atletiko i Arsenal zainteresovani da u svoje redove dovedu fudbalera Lajpciga Emila Forsberga.

Navodno je njegov agent Hasan Džetinkaja obavio razgovore sa predstavnicima ova tri kluba, a sada su poznati i rezultati tih razgovora.

Naime, Juve je istakao da ipak ne želi Šveđanina u svojim redovima, kako smatraju da im 27-godišnji fudbaler ne može doneti potrebni kvalitet.

Oni su se tako i zvanično povukli iz trke za njegov potpis, a nastaviće da "ganjaju" potpise Alvara Morate i Entonija Marsijala.

Što se tiče Madriđana i "Tobdžija", interesovanje sa njihove strane i dalje postoji, te je velika verovatnoća da će Forsberg od naredne sezone poneti dres jednog od ova dva kluba.

Švedskom reprezentativcu predstoji da se dobro pokaže na Mundijalu u Rusiji, gde će se njegova reprezentacija takmičiti u grupi sa Meksikom, Nemačkom i Južnom Korejom.

Podsetimo i da je Forsberg zaludeo Evropu svojim partijama u dresu Lajcpiga u sezoni 2016/17, kada je bio najbolji asistent Bundeslige sa 19 "serviranja" svojim saigračima.

Ove je ipak bio daleko ispod tog nivoa, sa samo dva gola i dve asistencije u nemačkom šampionatu.

Velikani su ostali zainteresovani i ovog leta za njegove usluge, kako bi zbog loših partija cena na tržištu znatno mogla da mu opadne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 27.05.2018
20:01

Ništa posebno. Mislilo se da je on pravi naslednik Ljunberga, ali ništa od toga. Nije na tom nivou.