"Bjankoneri" nanišanili tandem Brazilaca iz Premijer lige

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.06.2019.
14:16
Izvor: Sportske.net

Juventusu predstoji velika reorganizacija na svim poljima.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Šampion Italije je i dalje bez glavnog stručnjaka, čelnici Juventusa vagaju pravo rešenje posle rastanka sa Masimilijanom Alegrijem, godinu dana pre isticanja ugovora.

Najbliži pomenutoj poziciji je trenunto Mauricio Sari, bivši trener Empolija i Čelsija nikada nije prihvaćen u Engleskoj i Londonu iako je imao odličnu sezonu i na kraju uspeo da uzme evropski trofej.

Kako je Žoao Kanselo sve bliži transferu Mančester Sitiju, Paratićiju predstoji i ta glavobolja oko sređivanja bekovske linije svog tima. Partija Aleksa Sandra su isto upitne u poslednju sezonu, sezonu i po Brazilac nikako da se vrati partijama po početku mandata u Juventus.

Prema pisanjima Gazete delo Sport, "Stara dama" razmišlja o Brazilcima iz Premijer lige, Danilu i Emersonu.

Bivši igrač Real Madrida je na radaru i Intera, koji su i poslali prvu ponudu Sitiju, dok je Emerson ove sezone oduševio partijama u Ligi Evrope za Čelsi , ali prvenstvo i dalje ima Alonso duž leve aut-linije.

Emerson Palmieri

Pitanje je koliko bi se "Plavci" upustili u prodaju svojih igrača zbog nadolazeće transfer suspenzije, dok je Danilo slobodan u odabiru sredine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 08.06.2019
16:04

Emerson je rijedak lijevi bek koji je normalan lijevi bek od odlaska Ashley Cola zadnjeg pravog lijevog bocnog.Azpilicueta je bio lijevi bek svi znamo kao prinudjeno rjesenje jer je desni bek,Alonso je lijevi bek ali ne onaj klasicni sa nizim tezistem sto zna probiti nabaciti i igrati odbranu ,plus jako je spor za beka jer je visok ali ima svoje kvalitete kao sto su sigurnost i pouzdanost na lopti.Emerson je bek koji je konacno pravi onaj lijevi bek brz prodoran ima centarsut dobar u oba pravca i nazad i naprijed. Celzi nema sanse da ga proda pogotovo sada kada se ustalio u prvoj postavi dok isti Juventus Sandra nije htio da proda a dobijali su dobre pare tako da na Emersona mogu sad da zaborave.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
19:23

Da li bi Juventus osvojio LS i '97 da mu je bio sviran penal na pocetku tog meca za koji (mislim na penal) deluje da je postojao jer je Jugovic srusen? Da li bi to nesto mozda znacilo i promenilo, kako u samom tom mecu, tako i kasnije?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 06.06.2019
17:38

Emerson ostaje kao prvi levi bek. Alonso mozda ode u Atletiko.

avatar
Japanac
Thursday, 06.06.2019
15:59

Da prodas Cancelo i da kupis Danilo je prava ludost...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.06.2019
12:48

Najblaze receno...

avatar
Stabber
Thursday, 06.06.2019
15:49

nista od prodaje emersona, dobar igrac samo sut malo da popravi i sve je na mestu

avatar
Thursday, 06.06.2019
14:20

Prodace Celzi Emerosna Juventusu,kao sto su ono prodali Aleks Sandra njima....