Bivši "Zlatni dečko" neće da igra pet minuta!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 22.04.2019.
17:46
Izvor: Sportske.net

Prelomio je, ovog leta menja sredinu.

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Minhenski Bajern je pre par godina u svoje redove doveo portugalsko čudo od igrača, Renata Sančesa.

Stigao je kao jako mlad iz Benfike, sa epitetom jednog od najboljih mladih igrača na svetu, što je potvrdila i nagrada "Zlatni dečko", koju je dobio 2016. godine, nakon osvojenog Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Portugalije.

Nije se ipak naigrao u svojoj prvoj sezoni u Bavarskoj, usledila je pozajmica u Svonsi, ali ni taj eksperiment Bavaraca nije bio uspešan.

Vratio se letos u Minhen, bilo je priče da će biti prodat, ali je ostao u klubu, delovalo je da bi mogao da dobije priliku, ali se to nije dogodilo, uglavnom je ulazio sa klupe, upisao je 16 nastupa u Bundesligi, čak 12 kao rezervista.

U Ligi šampiona slična situacija, šest nastupa, samo jedan u startnoj postavi, ali je za razliku od nemačkog šampionata u LŠ uspeo da postigne gol.

Bilo kako bilo, jedno je jasno, u Bajernu još nije dobio pravu priliku i izgleda da je izgubio strpljenje.

"Svi znaju da želim da igram više, pet minuta mi nije dovoljno. Volim da igram fudbal, dajem sve od sebe na svakom treningu.

Moj trener i moji saigrači to takođe znaju, uvek sam spreman da odigram tih par minuta, verujem sebi i želim da se što bolje pokažem svaki put kad dobijem priliku. Imamo još 15 godina fudbala ispred sebe, budućnost može da bude dobra.

Ne znam da li će biti pozajmica ili ću biti prodat, ali mislim da ću napustiti Bajern. Procenićemo šta je najbolje za mene, ja samo želim da igram više
", istakao je Sančes.

Dakle, ovo leto bi moglo da bude presudno, videćemo da li u Bajernu imaju sluha za talentovanog Portugalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke