Bivši trener Arsenala ima pojačanje za "tobdžije"? Posao kvari Junajted!

Autor: Stefan Matić
petak 16.10.2020.
13:16
Izvor: Sportske.net

Defanzivac na meti dva premijerligaša.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Premijer liga nam se vraća posle dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacija.

Imaćemo interesantne utakmice poput Mersisajd derbija i gostovanje Arsenala na "Etihad", videćemo kako će se i Junajted oporaviti u Njukaslu posle šestice od Totenhema.

Arsenal je završio neke bitne poslove u vidu defanzivnih pojačanja. Stigao je Gabrijel iz Lila, mladi Saliba još uvek nije prosleđen na pozajmicu. Tu su David Luiz, Pablo Mari, ali i Mustafi, Holding, Sokratis i Čembers koji ne spadaju u materijal za prvi tim.

Engleski mediji prenose kako će već u januaru Arteta pokušati da dovede još jednog defanzivca. Radi se o Pau Toresu, štoperu Viljareala.

"Žutu podmornicu" od ove sezone vodi Emeri, bivši trener "tobdžija" visoko vrednuje svog prvog štopera. Tores je bio standardan u utakmicama Lige Nacija, uglavnom je bio pored Ramosa.

Španija Pau Tores

Njegova vrednost se sada procenjuje na 35 miliona funti, defanzivca prati i Solskjer čije defanzive brige dobrano znamo. Engleska javnost bombarduje Megvajera, pritisak je sve veći da se izostavi iz prve postave. Konkurencija u vidu Baija, Lindelofa ili Džounsa i nije neki kvalitet - defanziva je Vudvordov prioritet.

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Provokator
Friday, 16.10.2020
13:33

Secam se da je Arsenal imao, jedva 4 stopera kod Vengera, a sad bar toliko zele da prodaju.