Bivši napadač Arsenala na pragu Legije

Autor: Boban Filipović
sreda 03.01.2018.
16:04
Izvor: Sportske.net

Stigao je na preglede i ukoliko ih prođe potpisaće ugovor.

EPA/MAGI HAROUN
EPA/MAGI HAROUN

Povezane vesti

Saigrač Mireta Radovića uskoro bi trebalo da postane Eduardo Da Silva.

Iskusni napadač je doputovao u Varšavu, u toku dana biće obavljeni lekarski pregledi i ako ne bude problema postaće igrač Legije.

Trener Jozak se baš obradovao njegovom dolasku.

"Znam ga još kad je imao 15 godina i siguran sam da bi napravio mnogo veću karijeru da nije doživeo tešku povredu u Arsenalu. Ubeđen sam da bi bio jedan od najbojih napadača na svetu. Dobili smo vrhunsko pojačanje."
rekao je Jozak.

Eduardo je kao tinejdžer došao u zagrebački Dinamo iz domovine, u prvo vreme se kalio u Kroaciji Seveste i Interu iz Zaprešića, a ubzo posle toga postao udarna igla 'Modrih' u generaciji sa Modrićem i Kranjčarom i postao reprezenattivac Hrvastke.

Arsen Venger ga je doveo na 'Emirate' 2007. godine, ali je nekoliko meseci po dolasku u London doživeo tešku povredu koja ga je odvojila sa terena više od godinu dana. Posle toga to više nije bio taj igrač, mada je u Šahtjoru umeo da podseti na najbolje dane.

Poslednji klub za koji je nastupao bio je Atletiko Paranaense, a imao je i jedan "intermeco" u domovini pre par godina, između dva madata u Šahtjoru, kada je nastupao za Flamengo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PENDULA
Wednesday, 03.01.2018
20:16
avatar
Wednesday, 03.01.2018
17:10

Mozete vi meni da ugasite nalog 5x,ali The KING Viziionar je pokazao,kakav je fudbalski znalac u Septembru sam izneo viziju Junajtedovog debakla I Dzozija kamikaze od 3.namestena gola u sopstvenom sesnestercu,uzgled presao sam ovu igricu...