Bivši igrač Čelsija nagovara mladu zvezdu "Plavaca" da prihvati poziv Bajerna!

Autor: Nikola Miloradović
subota 12.01.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Poznato je da su Bavarci veoma zainteresovani za mladu nadu Čelsija, hoće li ga čovek kojeg je projektovan da nasledi ubediti da promeni sredinu?

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Puno se ovih dana priča o Kalumu Hadson-Odoiju, mladom krilnom fudbaleru Čelsija.

Jasno je da 18-godišnji fudbaler poseduje veliki talenat, što je u par navrata ove sezone i dokazao, kada god je dobijao šansu maksimalno ju je iskoristio, o tome govori i činjenica da je do sada upisao gol i tri asistencije na sedam nastupa u dresu "Plavaca".

Ipak, utisak je da mora da dobije više prilika, a Bajern je spreman da mu ukaže šansu već ove sezone.

Tako su Bavarci pokazali ozbiljno interesovanje za njegove usluge, sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić je potvrdio da je Bajern veoma zainteresovan, a navodno su i poslali ponudu od 40 miliona evra za njegove usluge na "Stamford Bridž".

Sari je iznerviran zbog ponašanja nemačkog kluba i otvorenog interesovanja ekipe iz Minhena, smatra da nisu pokazali poštovanje prema Čelsiju i veruje da je za mladog Hadson-Odoija bolje da ostane u Londonu.

Ipak, spekuliše se da je mladi fudbaler odbio da potpiše novi ugovor sa Čelsijem i da ubeđuje upravu kluba da ga pusti da pojača redove minhenskog Bajerna.

Povodom njegovog potencijalnog prelaska na "Alijanc Arenu" govorio je i čovek kojeg bi u klubu iz Minhena trebalo da nasledi, iskusni Holanđanin Arjen Roben.

Roben Celsi
Foto: EPA/GEOFF CADDICK

Bivši igrač Čelsija izvesno napušta Bajern na kraju sezone, ostavio je veliki trag u klubu, ali je došlo vreme za rastanak i po isteku saradnje će postati slobodan igrač.

Roben je istakao da bi za Kaluma Hadson-Odoija bilo bolje da pređe u Bajern, jer mora da iskoristi svaku priliku koja mu se u njegovoj dobi ukaže.

"On je jedan od najboljih mladih igrača u Evropi. Bolje vam je da iskoristite svoje šanse i ako dobijete jednu, morate da je iskoristite.

Za mladog igrača, uvek je isto. Najpre, morate da napravite veliki korak da biste došli do šanse. Da postane profesionalni fudbaler na najvišem nivou, uđete u prvi tim i pronađete svoje mesto.

Onda, na drugom mestu, možda je još i važnije, nešto što ponekad propustite, a to je da morate da ostanete tu. To je ponekad i teže od samog postajanja fudbalera na prvom mestu.

Morate da se dokažete, utakmicu za utakmicom, sezonu za sezonom i da se ne zadovoljavate.

Nemojte samo biti srećni kada ostvarite neku malu stvar
", istakao je Roben.

Videćemo da li će ove reči naterati Hadson-Odoija da donese konačnu odluku, odustane od "Plavaca" i tako ih natera da do kraja prelaznog roka obave transfer sa Bajernom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 12.01.2019
18:50

Nadam se da ce ostati i radi se na poptisivanju novog ugovora kako sam citao, ali ukoliko ne potpise u toku ove polu sezone onda ce verovatno i biti prodat na leto sto ne bi bilo dobro...Trebalo bi da igra vise.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 12.01.2019
13:52

Otić će i on kao i Loftus ,nema vajde od talenata u Celziju,samo $$$

avatar
1
Saturday, 12.01.2019
14:35

Di je Ruben otišao?

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Thursday, 17.01.2019
20:02

Buduće vrijeme...