Bivši fudbaler Partizana u Olimpijakosu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.07.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net

Pre samo nekoliko dana grčki mediji su preneli vest da bi Olimpijakos mogao da angažuje Filipa Đorđevića, a danas je drugi Srbin povezan sa aktuelnim šampionom Grčke.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Godinama unazad Olimpijakos u svojim redovima ima barem jednog srpskog internacionalca, pa tako ne čudi što je šampion Grčke ponovo pokazao interesovanje za jednog Srbina.

Krajem prethodnog meseca grčki mediji su pisali o mogućnosti da Filip Đorđević pojača Olimpijakos, a danas se pojavila nova spekulacija.

Šampion Grčke navodno je zainteresovan za reprezentativca Srbije i levog beka Anderlehta Ivana Obradovića (28) koji sa klubom iz Brisela ima ugovor na još dve godine.

Ovakva vest ne treba da čudi jer menadžer koji zastupa Ivana Obradovića ima odlične veze sa čelnicima Olimpijakosa o čemu svedoči i nekadašnji transfer Luke Milivojevića iz Anderlehta u Pirej.

Besnik Hasi ima uvid u kvalitete Ivana Obradovića jer ga je trenirao u Anderlehtu, pa je to još jedna od činjenica koje ukazuju na to da bi iskusni levi bek ovoga leta mogao put "Karaiskakisa".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 02.07.2017
20:54

Ista menadžerska agencija, samo se vrte igrači...

avatar
R E V O L T
Sunday, 02.07.2017
19:32

Ne tamo, Ivane:-D

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 02.07.2017
22:34

A zasto ne tamo? Sta je falilo Djordjevicu tamo,sta ke falilo Fejsi,sta je falilo Milivojevicu,da ne idemo dalje. Ako poseduje kvalitet i volju onda ce uspeti a ako ne onda....nece. Nema tu neke prevelike filozifije

avatar
R E V O L T
Sunday, 02.07.2017
22:48

Ako nista drugo, fali mu sto nije bas neka jaka liga i mogao bi malo i da unapredi svoj CV, a napisao sam to zbog rivalstva. Za Fejsu me bas briga, on moze i da se vrati tamo ako hoce.