Bivši Barselonin tandem ponovo zajedno u Japanu?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 30.11.2018.
21:16
Izvor: Sportske.net

Visel Kobe spreman da uloži još novca u svoj tim.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Bivši napadač Valensije i Barselone je objavio da više neće nastupati za Njujork siti, čiji dres je nosio od 2014. godine, a naredna destinacija Davida Vilje je Japan!

Fantastični španski napadač je spreman da obuče dres Visel Kobea, a tu će se susresti sa bivšim saigračem, Andresom Inijestom.

David Vilja je igrao fantastično u MLS ligi i pokazao da čak i sa 36. godina može i dalje da "rešeta" mreže. Sada će obući dres japanskog tima, a nada se da bi stari saigrač i prijatelj mogao da mu pomogne da se brzo adaptira na novu ligu.

Vilja i Inijesta su delili svlačionicu kako u španskoj reprezentaciji, tako i za vreme Viljinog boravka na "Nou Kampu", koji je nosio dres katalonskog tima tri godine, a zatim prešao u Atletiko 2013. godine sa kojim je uspeo da osvoji Primeru i da stigne do finala Lige šampiona.

Vilja će postati treći Španac koji će zaigrati za neki japanski tim, a pored Inijeste, tu je i Fernando Tores, koji nosi dres Sagan Tosu-a.

"Vreme je da napustim Njujork. Moj ugovor je zavšen i mislim da je pravo vreme da napustim klub. Razumem želju kluba da me zadrži, ali ja sam doneo odluku. Objašnjenje je vrlo komplikovano, ali smatram da je jedna faza u mojoj karijeri gotova i da je vreme za nove izazove", rekao je napadač.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke